barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-12-18 16:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atvainojos, bet te žults čupiņa, ābolītis šodien skābs skābs. viss dēļ msofta, es zinu!!!!
1) ja kāds zina, kā var izdzēst mac os worda dokumentam (nakuj izdzēst, jo tas ir maikrosofta ļaunums) visus tos defaultos stilus un dabūt vienu, "no style" no kura izveidot savu, lūdzu raksta/zvana/telegramē man un solīti pa solītim izstāsta, citādi es raudu koši zaļas asaras, nezinu kas tas bija par aptumsumu, kurā es yte vienam dokumentam nolēmu nodefinēt stilu, visu ziniet, helvētikā un pa smuko, automātiski numerējam nodaļas, etc.

zirrgam jāsmejas, helvētika! tas, ka man tagad atsauces un footnotes liekas centrā un numerējas outlainos un nekādas nodaļas nekur nenumurējas, bilžu paraksti ir 17 pt boldā.....mārdžini ir sajāti, viss stiepjas un bāreņojas un nav tādas opcijas "clear formating". kur es ko salauzu? changes saved to tempate normal.dot?



2) ja kāds zina un saprot, kāpēc pēc restarta Mailam uznāk gļuks un visi messidži ir jārāda kaut kādā īpaši neērtā viewā, arī dara to pašu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wowow
2012-12-18 17:09 (saite)
Saķer ar peli un move to trash :)
Es komunikācijai ar apkārtējo word apsēsto pasauli izmantoju Pages un export to... Un ja man kāds atsūta īpaši ugly nokustomizētu wordu tad parasti ar Libreoffice var atvērt

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2012-12-18 17:34 (saite)
ui, šaunos galvā. diemžēl eju pretī Tai Pasaulei un lietoju mswordu, jo ar tiem eksportiem var gadīties visādi. jaunākajā macoficā ir sabāzti īpaši šaušalīgi un teletūbijiski stili, akvaimanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2012-12-18 20:34 (saite)
man ir viens jautājums. track changes?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-12-18 20:37 (saite)
neder. pēc tam. kad esi čakarējies ar stiliem, neder.


atradu zālītes: paņemam citu "atbilstoši formatētu" dokumentu, izdzēšam kontentu, iepeisotjam (match destination style) un voila. bet jebkurš jauns word docs ir sajātajā manā jaunstilā. būs laiks, uzmetīšu tiem mīnu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2012-12-18 20:40 (saite)
nenene, mans jautājums ir wowowam par sadzīvošanu ar peidžiem un citiem ofisiem. ja kāds no viņiem māk parādīt un uztaisīt ar wordu kompatiblus track changes, tad man ir nākotne.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-12-18 20:40 (saite)
že pardon, ka es iejaucos jūsu, ja. tajā tur.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]wowow
2012-12-18 20:45 (saite)
Libreoffice suportē, man līdz šim neviens nav žēlojies, vienīgi jāeksportē nevis uz jaunāko office bet office 200 formātu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?