barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2007-03-02 12:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:vūodars soāp

gastrosukasbļe!
Tā.
Gribētu izpētīt, kas notiek pilsoņu prātos, kuri jem nekaitīgus pārtikas produktus- rooozā vistas fileju, latgolas karpelīšus, ķīniešu bērneļu slīpētos rīsus, burkānus un daudz ko citu, un ar Vegetas feju, glutaminātu kā arī, majonēžu burvju palīdzību, spēj un vēlas pārvērst to visu derdzīgā, neēdamā sabdžektā.

Ne norīt, ne izspļaut.

Turklāt, mēģinot to ietirgot pa trīsdivdesntpieci, uz svara ziniet, ar pārliecību, ka esmu vareni ietaupījusi, pieliekot atsildītus atsaldētus brokoļus, apkaisītus ar optimistiski sarkandzelteniem paprikas imitācijas Vegetas graudiņiem?

Iztērēti resursi: produkti, darbaspēks, enerģija (VAS LEnergo varētu iepost Saprāta un Kontroles Depārtmentu,
piemērojot dubultu tarifu tiem sabiedriskās barošanas punktiem, kas izšķērž strāvu, darinot īpaši glumās fraņķu karbanādes)
un par šito var būt pateicīgs vienīgi gastroentrologs kopā ar citiem sačakarēto māgu specalistiem.


Un es neesmu snobiska ņerga, kam tikai čarlstonus, sušībārus un/vai mārtiņrītiņus katru dienu padot.
Nē.
Es tikai nesaprotu, kāpēc publiskais ēdiens nevarētu būt vienkāršs, bet garšīgs. Nu, vismaz, nesačakarēts.

Radīt, ne postīt, ziniet. :)

Korporatīvā Gastronomiskā Atbildība, sasodīcs.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]silko
2007-03-02 14:07 (saite)
njā. ar manu picu viss bija skaidrs. skaidrs ka h ēdīsi, značit pats vainīgs, turpinam smaidīt.

a vispār, lai neuzrautos uz nezināmas izcelsmes sēnēm, kas slēpjās zem holandes siera, kas līdz latvijai atceļojis caur Etiopiju, kas savukārt uzlikts uz vakardienas izlīdzinātās frikadeles un salīmēts ar kraukšīgu tomātu - nosaukts par Franču karbonādi, es eju uz ēdnīcu kas pārdzīvojusi visas valdības kopš, šķiet, 70tiem un vaibstus nav mainījusi :) vnk lēti un garšīgi.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?