barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-12-12 23:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
padomiņš vajadzīgs, sadzīviski praktiskais
Karameļu pavēlnieces, boršču princeses, čilli-con-carne ķēniņi un olu/cīsiņu vārīšanas eksperti – lūdzu stāstiet, kā ir Pareizi un kā Jābūt – kur vislabāk (ērāk/gudrāk/uzkopšanai/menedžēšanai vieglāk) jūs savās karaliskajās virtuvēs glabājiet garšvielas?

Atvilktnē blakus pavardam īpašās burciņās (un katru reizi pārberiet specijas, ja nopērkat tās neburciņās)?
Uz nosūcēja randomā?
Sienas skapītī/plauktā blakus pavardam, kas dziļākā gala aizsniegšanu padara nevienkāršu augumos īsākām personām?
Tāpat kā es – dažādā tarā saiņotas, samestas glīti savietotas lielā, smukā grozā, kas dažkārt ļauj čilli izbirties pār vaniļu, kanēlim apputekļot ķimenes un ja īpaši neuzmanās, var iedzīvoties garšvielu maisījumā "saslaukas."


Kur ir Patiesība, ko? Kā man būt?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ernuerna
2013-05-17 12:00 (saite)
man stāv uz ledusskapja divās atvilktnēs, kas palikušas pāri no vecās mūzikas bibliotēkas nošu kartotēkas skapja. Vienai kastītei virsū uzraksts "Vokālā mūzika", otrai "Latviešu komponisti". I burciņas (kas pašlasīts un pašaudzēts), i paciņas, kas iepirkts. Paciņas attiecīgi ļoti glīti tādā kastītē ieguļ, ikurāt kartotēkas kartītes izmērā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2013-05-17 12:06 (saite)
baidos iedomāties, ko Tu iesāc ar norakstītajām toņdakšām. Varbūt pat labāk būtu to nezināt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?