barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-12-12 23:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
padomiņš vajadzīgs, sadzīviski praktiskais
Karameļu pavēlnieces, boršču princeses, čilli-con-carne ķēniņi un olu/cīsiņu vārīšanas eksperti – lūdzu stāstiet, kā ir Pareizi un kā Jābūt – kur vislabāk (ērāk/gudrāk/uzkopšanai/menedžēšanai vieglāk) jūs savās karaliskajās virtuvēs glabājiet garšvielas?

Atvilktnē blakus pavardam īpašās burciņās (un katru reizi pārberiet specijas, ja nopērkat tās neburciņās)?
Uz nosūcēja randomā?
Sienas skapītī/plauktā blakus pavardam, kas dziļākā gala aizsniegšanu padara nevienkāršu augumos īsākām personām?
Tāpat kā es – dažādā tarā saiņotas, samestas glīti savietotas lielā, smukā grozā, kas dažkārt ļauj čilli izbirties pār vaniļu, kanēlim apputekļot ķimenes un ja īpaši neuzmanās, var iedzīvoties garšvielu maisījumā "saslaukas."


Kur ir Patiesība, ko? Kā man būt?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]milda
2012-12-13 10:00 (saite)
man ir šis variants "Tāpat kā es – dažādā tarā saiņotas, samestas/savietotas grozā, kas dažkārt ļauj čilli izbirties pār vaniļu, kanēlim apputekļot ķimenes un ja īpaši neuzmanās, var iedzīvoties garšvielu maisījumā "saslaukas."" Un tas viss vēl iemests atvilknē blakus pavardam. Man ir tā sauktā slēptā nekārtība. Citreiz esmu domājusi, kā organizēt visu šito padarīšanu, bet nekur tālu neesmu tikusi. :D


(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2012-12-13 10:01 (saite)
slēptā nekārtība ir mans jaunais koncepts. ļoti labs apzīmējums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2012-12-13 10:21 (saite)
Jā. Tāpēc man virtuvē nav neviena caurspīdīga skapīša (ar stikla durtiņām), nav neviena vaļēja plaukta, kur rasties redzamai nekārtībai un krāties putekļu kārtai. Jūtos tā stipri labāk un komfortablāk. Vieglāk kopt. Nav ar jāpiedomā pie bruciņu dizaina - putraimiem, sālim, miltiem. Garšvielas turu oriģināliepakojumos, jo man prasās, lai būtu redzami nosaukumi un garšvielu derīguma termiņi. Tad nu tam izmantoju grozu, kur visas paciņas sametu, atvilknē iekšā un miers. Tas pats ar sīpoliem un ķiplokiem - arī turu grozos dziļajā atvilknē. Vispār atvilknes ir laba lieta - tikai sadārdzina pasākumu. Man jau pat drusku žēl, ka 4 atvilknes tikai izspiedu sev, bet nu ir puslīdz okei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?