barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-12-12 23:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
padomiņš vajadzīgs, sadzīviski praktiskais
Karameļu pavēlnieces, boršču princeses, čilli-con-carne ķēniņi un olu/cīsiņu vārīšanas eksperti – lūdzu stāstiet, kā ir Pareizi un kā Jābūt – kur vislabāk (ērāk/gudrāk/uzkopšanai/menedžēšanai vieglāk) jūs savās karaliskajās virtuvēs glabājiet garšvielas?

Atvilktnē blakus pavardam īpašās burciņās (un katru reizi pārberiet specijas, ja nopērkat tās neburciņās)?
Uz nosūcēja randomā?
Sienas skapītī/plauktā blakus pavardam, kas dziļākā gala aizsniegšanu padara nevienkāršu augumos īsākām personām?
Tāpat kā es – dažādā tarā saiņotas, samestas glīti savietotas lielā, smukā grozā, kas dažkārt ļauj čilli izbirties pār vaniļu, kanēlim apputekļot ķimenes un ja īpaši neuzmanās, var iedzīvoties garšvielu maisījumā "saslaukas."


Kur ir Patiesība, ko? Kā man būt?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]puce
2012-12-13 08:25 (saite)
Stāv divās kastītēs (saldie un sāļie) pa paciņām un atsevišķa vieta dažādām burciņām, bet aptuveni tajā pašā plauktā.
Man patīk tās kastītes. Taisot kaut ko, meditatīvi aplūkoju tās kastītes un prātoju, no kuras paciņas/burciņas kaut ko piebirdināt šoreiz. Jo principā neko īpaši no garšvielu lietošanas nejēdzu un lieku uz izjūtu.
Bet atkal, man (droši vien) nav daudz to brīnumu. Un pat ar visām tām, kas ir - attiecības veidojas pamazām.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?