barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-12-12 23:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
padomiņš vajadzīgs, sadzīviski praktiskais
Karameļu pavēlnieces, boršču princeses, čilli-con-carne ķēniņi un olu/cīsiņu vārīšanas eksperti – lūdzu stāstiet, kā ir Pareizi un kā Jābūt – kur vislabāk (ērāk/gudrāk/uzkopšanai/menedžēšanai vieglāk) jūs savās karaliskajās virtuvēs glabājiet garšvielas?

Atvilktnē blakus pavardam īpašās burciņās (un katru reizi pārberiet specijas, ja nopērkat tās neburciņās)?
Uz nosūcēja randomā?
Sienas skapītī/plauktā blakus pavardam, kas dziļākā gala aizsniegšanu padara nevienkāršu augumos īsākām personām?
Tāpat kā es – dažādā tarā saiņotas, samestas glīti savietotas lielā, smukā grozā, kas dažkārt ļauj čilli izbirties pār vaniļu, kanēlim apputekļot ķimenes un ja īpaši neuzmanās, var iedzīvoties garšvielu maisījumā "saslaukas."


Kur ir Patiesība, ko? Kā man būt?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2012-12-13 01:14 (saite)
[kamēr visi guļ un neviens nelasa]

vistizlākais priekšmets virtuvē ir piparu dzirnavas, kurām ir skrūve apakšā. ar domum, ka ar to skrūvi vari regukēt "malumu." dabā tas nozīmē, ka maļot piparus virs katla ir jāgatavojas, ka srūve var izkrist un es esmu pirms viesu atnākšanas pārrakājusi zupas katlu/ salātu bļodu lai izvilktu skrūvi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]karmena
2012-12-13 01:30 (saite)
vaii! te jau pilnīgi top scenārijs jaunai šausmu filmai ar nosaukumu "virtuves gadžeti brīvsolī" :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divi_g
2012-12-13 08:31 (saite)
Lieliski! :DD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?