barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-12-12 23:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
padomiņš vajadzīgs, sadzīviski praktiskais
Karameļu pavēlnieces, boršču princeses, čilli-con-carne ķēniņi un olu/cīsiņu vārīšanas eksperti – lūdzu stāstiet, kā ir Pareizi un kā Jābūt – kur vislabāk (ērāk/gudrāk/uzkopšanai/menedžēšanai vieglāk) jūs savās karaliskajās virtuvēs glabājiet garšvielas?

Atvilktnē blakus pavardam īpašās burciņās (un katru reizi pārberiet specijas, ja nopērkat tās neburciņās)?
Uz nosūcēja randomā?
Sienas skapītī/plauktā blakus pavardam, kas dziļākā gala aizsniegšanu padara nevienkāršu augumos īsākām personām?
Tāpat kā es – dažādā tarā saiņotas, samestas glīti savietotas lielā, smukā grozā, kas dažkārt ļauj čilli izbirties pār vaniļu, kanēlim apputekļot ķimenes un ja īpaši neuzmanās, var iedzīvoties garšvielu maisījumā "saslaukas."


Kur ir Patiesība, ko? Kā man būt?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ezss
2012-12-13 01:11 (saite)
deram, būs slinkums tajās mēģenītēs bārstīties, un tāpat viss stāvēs oriģinālajās paciņās un dvesīs no sevis mēmu pārmetumu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-12-13 01:12 (saite)
ir riski.

petriplatēm ir dažādi dziļumi? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ezss
2012-12-13 01:30 (saite)
petriplates neveras ciet hermētiski. mikrobi nosmaktu.
var mēģināt šūnu audzējamos matračus, bet tur atkal tie šaurie kakli (kā tāda lapsa un dzērve te runājamies, jei bogu)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?