barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-12-12 23:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
padomiņš vajadzīgs, sadzīviski praktiskais
Karameļu pavēlnieces, boršču princeses, čilli-con-carne ķēniņi un olu/cīsiņu vārīšanas eksperti – lūdzu stāstiet, kā ir Pareizi un kā Jābūt – kur vislabāk (ērāk/gudrāk/uzkopšanai/menedžēšanai vieglāk) jūs savās karaliskajās virtuvēs glabājiet garšvielas?

Atvilktnē blakus pavardam īpašās burciņās (un katru reizi pārberiet specijas, ja nopērkat tās neburciņās)?
Uz nosūcēja randomā?
Sienas skapītī/plauktā blakus pavardam, kas dziļākā gala aizsniegšanu padara nevienkāršu augumos īsākām personām?
Tāpat kā es – dažādā tarā saiņotas, samestas glīti savietotas lielā, smukā grozā, kas dažkārt ļauj čilli izbirties pār vaniļu, kanēlim apputekļot ķimenes un ja īpaši neuzmanās, var iedzīvoties garšvielu maisījumā "saslaukas."


Kur ir Patiesība, ko? Kā man būt?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2012-12-13 00:32 (saite)
Man patika punkts par smalkuma/garšas miju, par to daudzumu – pieejot ēst gatavošanai līdzīgi kā gleznošanai, kur kaut ko maisi un jauc un kaut kas tur uzminams sanāk, cenšos vienkārši neiegādāties, piemēram, 1 kg čilli pārslu vai citas vienības industriālos apjomos tieši dēļ glabāšanas grūtībām, tas itkā arguments par labu tiem mazajiem tilpumiem. Parasti jau garšvielas tā bagātāk iepērkas visādos garšīgo zemju braucienos, pēc Gruzijas virtuve smaržoja trīs mēnešus, piemēram.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?