barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-12-12 23:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
padomiņš vajadzīgs, sadzīviski praktiskais
Karameļu pavēlnieces, boršču princeses, čilli-con-carne ķēniņi un olu/cīsiņu vārīšanas eksperti – lūdzu stāstiet, kā ir Pareizi un kā Jābūt – kur vislabāk (ērāk/gudrāk/uzkopšanai/menedžēšanai vieglāk) jūs savās karaliskajās virtuvēs glabājiet garšvielas?

Atvilktnē blakus pavardam īpašās burciņās (un katru reizi pārberiet specijas, ja nopērkat tās neburciņās)?
Uz nosūcēja randomā?
Sienas skapītī/plauktā blakus pavardam, kas dziļākā gala aizsniegšanu padara nevienkāršu augumos īsākām personām?
Tāpat kā es – dažādā tarā saiņotas, samestas glīti savietotas lielā, smukā grozā, kas dažkārt ļauj čilli izbirties pār vaniļu, kanēlim apputekļot ķimenes un ja īpaši neuzmanās, var iedzīvoties garšvielu maisījumā "saslaukas."


Kur ir Patiesība, ko? Kā man būt?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2012-12-13 00:09 (saite)
mmmmm. nav tik vienkārši.

Kombinētās, universālās un maisījumus te nesameklēsi, bet nenoliedzu, ka kanēļa paciņas "visādiem gadījumiem" ir vairākas un "baziliks mājā nedrīkst būt par maz" un tā. Malšanai ir pastellēta glīta akmens piesta, kurā dzīvo kaņepes un maļu rupjās struktūras, jo neies jau iet vieglos ceļus. Bet šis ir tikai daļējs risinājums, kaut nežēlīgi norādošs uz nesavaldīšanos garšvielu iegādes vietās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kemune
2012-12-13 00:19 (saite)
Izturēti savaldīgi :) Nu labi, it's complicated.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-12-13 00:20 (saite)
vērīgi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?