barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-12-12 23:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
padomiņš vajadzīgs, sadzīviski praktiskais
Karameļu pavēlnieces, boršču princeses, čilli-con-carne ķēniņi un olu/cīsiņu vārīšanas eksperti – lūdzu stāstiet, kā ir Pareizi un kā Jābūt – kur vislabāk (ērāk/gudrāk/uzkopšanai/menedžēšanai vieglāk) jūs savās karaliskajās virtuvēs glabājiet garšvielas?

Atvilktnē blakus pavardam īpašās burciņās (un katru reizi pārberiet specijas, ja nopērkat tās neburciņās)?
Uz nosūcēja randomā?
Sienas skapītī/plauktā blakus pavardam, kas dziļākā gala aizsniegšanu padara nevienkāršu augumos īsākām personām?
Tāpat kā es – dažādā tarā saiņotas, samestas glīti savietotas lielā, smukā grozā, kas dažkārt ļauj čilli izbirties pār vaniļu, kanēlim apputekļot ķimenes un ja īpaši neuzmanās, var iedzīvoties garšvielu maisījumā "saslaukas."


Kur ir Patiesība, ko? Kā man būt?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2012-12-13 00:01 (saite)
oooo, varbūt varētu pilnu čemokdānu no siltajām zemēm abonēt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2012-12-13 00:03 (saite)
šito var noabonēt stokmaņos, es varētu mēģināt šoreizīt no barselonas vest nevis juku (kuru var dabūt katrā supermārketā), bet uzmeklēt galangalu un laima lapas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-12-13 00:10 (saite)
lūdzu, jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?