barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-12-12 23:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
padomiņš vajadzīgs, sadzīviski praktiskais
Karameļu pavēlnieces, boršču princeses, čilli-con-carne ķēniņi un olu/cīsiņu vārīšanas eksperti – lūdzu stāstiet, kā ir Pareizi un kā Jābūt – kur vislabāk (ērāk/gudrāk/uzkopšanai/menedžēšanai vieglāk) jūs savās karaliskajās virtuvēs glabājiet garšvielas?

Atvilktnē blakus pavardam īpašās burciņās (un katru reizi pārberiet specijas, ja nopērkat tās neburciņās)?
Uz nosūcēja randomā?
Sienas skapītī/plauktā blakus pavardam, kas dziļākā gala aizsniegšanu padara nevienkāršu augumos īsākām personām?
Tāpat kā es – dažādā tarā saiņotas, samestas glīti savietotas lielā, smukā grozā, kas dažkārt ļauj čilli izbirties pār vaniļu, kanēlim apputekļot ķimenes un ja īpaši neuzmanās, var iedzīvoties garšvielu maisījumā "saslaukas."


Kur ir Patiesība, ko? Kā man būt?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jim
2012-12-12 23:47 (saite)
burciņos uz plauktiņiem, kā arī mazpaciņu grozā blakus pavardam un eļļas krūkai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2012-12-12 23:50 (saite)
atcerējos, kā es reiz kaut ko aizdedzināju cepot, cukuru laikam. un tieši blakus stāvēja eļļas krūka un tad tā par to eļļu ugunī, meklējot apdzēšanas iespējas iedomājos. bet jā. shēma parastā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2012-12-12 23:55 (saite)
aizdedzināju cukuru un nolēmu dzēst ar eļļu - sieva, tevi tak nedrīkst laist pie kastroļiem!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-12-12 23:57 (saite)
toties drīkst pie gastroļiem, ura!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?