barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-11-02 15:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
produkta procesuāli mokpilnās mokas
Kāds labs ļaužs bez ļauniem nodomiem pārnesa strādniecītei ēdienu, par kādu mana šņergas askētes daba ij nenojauta.

Jūs zinājāt, ka eksistē "marinēti un cepti siļķu tīteņi želejā?"

Kāpēc ir izpalicis blanšēšanas vai saulē kaltēšanas process?
Grillēta želeja? Žāvētas asakas?

Šitik daudz procedūras vienai nabaga siļķei.....Ak, modenais kuzīns, kurp tu eji. Es gribēju vienkāršus siļķu tīteņus, "mājas gaumē", ar krustnagliņu saspraustus, ar sīpoliņu. Progress, ja?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2012-11-02 15:51 (saite)
ir dibinātas bažas, ka taisni tas process šo produktu piemeklēs, jo mums tomēr neizveidojās bioķīmiskā saskaņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-11-02 15:54 (saite)
nav gan izslēgts, ka šīs siļķes nepūs, ir stabili iekonservētas kā iļjičs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?