barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-09-01 21:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mazākais ļaunums uzvar
Nevarot izlemt, ko lai cep:

vai lai S.O. ierādīto, teicami lielisko banānu- šokolādes kūku (kura ir ļoti neveselīga (sviiiiiestiņš, cuuukuriņš), bet ļoti garšīga);
vai lai caurmērā veselīgo un arī ļoti garšīgo burkānu kūku ;
vai lai caurmērā mazāk veselīgo, bet ne mazāk garšīgo šokolādes- cukīnī kūku (te tie slavenie kabacīši aiziet rūkdami un nemanāmi)


es atvēru Cēsu Neflirtēto alu, paņēmu divus priekšpēdējos ābolus un nolēmu necept neko.

Lūk, veids kā atturēties no ļaunajiem ogļhidrātiem. Alus!
Un piepešs, sestdienīgs slinkums.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zimbabve
2012-09-01 21:46 (saite)
es būtu balsojusi par burkānkūku, to pašu recepti lietoju, baigi laba, it īpaši ar tumšo šokolādi:)

Ogļhidrātu ienaidniece Nr.3 dodas pēc sava alus:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2012-09-01 21:49 (saite)
Jā, tā ir labā, man arī baigi patīk. (un vispār, akmenszupas bloga receptes ir labās). Par šokolādi nezinu, nebiju iedomājusies pamēģināt to tur piemetināt, vienreiz uzkūlu tādu kā maskarpooones/pūdercukura smāķi pāri, bet šķebināja tie maskarpones 70%, zoa, atmetu papildināšanu oranžītei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zimbabve
2012-09-01 21:51 (saite)
aha, man ar ļoti patīk, ļauj atmest vēlmi Kaut Ko Vēl Pielikt.
Es visādas versijas esmu mēģinājusi, vislabāk vai nu tīrā, vai ar bišķi tumšās šokolādes pa virsu, baigi labs kontrasts ar saldumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?