barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2011-12-05 08:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
when it comes to shampoos, i am verī selektiv
Pretīgāko kaklā pūšamo aerosolu top Vēēē:

1) Hexoral
2) visi tie, kam klāt ir eļļa (Biovip zaļais, zilais)
3) Septolete Plus*. Iepakojums sola šim divkāršo iedarbību, pagaidām esmu iepazinusies ar līdzekļa patīkami smacējošo efektu , kas sniedz stīvu mēles un notirpušas rīkles teiksmaino izjūtu, gluži kā gatavojoties kuņģa zondēšanas procedūrai.


*minēšu, ka sākotnēji reklāmas aģentūra ar šo nosaukumu gāja ciemos pie unilevera, lai piemēroto to septisko tualetes tīrīšanas līdzekļu līnijai, taču Meitene no Mārketinga izvēlējās kādu četrburtīgo (Bref, piemēram) un tā nu Septoleti nopirka krietnais slovākuēņu flagmanis KRKA, īpaši piemaksājot par vārda "plus" spēcinošo pievienojumu. Gribi apsisties jau pirmdienas rītā- iepūt rīklē Sep-toleti!


Padodiet ziņu, kad Cibā kādreiz notiek kāds spārnots krusta gājiens "Farmācija pret Homeopātiju. Dzīve zem viena pasaules jumta." Paskatīšos.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2011-12-05 09:39 (saite)
Wiii, cik jauks komentāriņš. :) Ar lepnumu varu pavēstīt, ka šī mēneša pirmajās divās dienās biju izpildījusi 85% no astrologyzone ūdensvīra horoskopa mēneša plāna. :).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]puce
2011-12-05 09:50 (saite)
Lepojos ar Tevi! (kaut gan sirsnīgi uzskatu internetos un mĒdĪjos atronamos zīmju horoskopus par vairāk vai mazāk buļļa kaku).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2011-12-05 09:55 (saite)
es arī un tāpēc iesmaidīju jo dikti. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?