barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2011-06-11 12:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es to savu virtuvīti allaž turu spodru, glītu/Spožumiņš, glītumiņš, nama mātes tikumiņš
Poll #18311 Kaucmindes jautājums
Open to: All, results viewable to: All

Ziemas zābakus, mēteļus un šalles

View Answers

Nu jau var ievasarot droši
6 (42.9%)

Traks vai, jaunnedēļ sola vēsumu
0 (0.0%)

Bij toreiz man jūnijs matos
8 (57.1%)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fanija
2011-06-11 12:43 (saite)
un ir arī tagad :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2011-06-11 12:44 (saite)
vai Tu jau iznesi eglīti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fanija
2011-06-11 12:57 (saite)
iznesu un atkal ienesu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]barbala
2011-06-11 12:45 (saite)
starp citu. es taču atvedu granātābolu mērci (ļoti salda, ražota Azerbadžiānā) glītā pudelītē. Teic, kur un kā to pielietot? Marinēt gaļu? Piešaut gaļai cepšanās laikā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fanija
2011-06-11 12:57 (saite)
nū, vispār vajadzēja gādāt Gruzijā iejauktu, jo viņiem gr.āboli skābāki kā azerubaidžāņiem. bet ok.
var smērēt pa virsu ceptai gaļai, bet es to, kas bija man (pusburciņa), sajaucu ar cūkgaļas gabaliņiem (iepriekš apceptiem uz pannas), kur klāt bija arī vēl, protams, ķiploki (neskopojos), pipari, sāls un citas garšvielas pēc gribēšanas. arī drusku ūdeni ielēju. tad iekšā cepeštraukā, vāks pa virsu, un krāsnī iekšā, līdz gabaliņi smuki brūni. Domāju, ka smalcinātas kinzas iejaukšana tanī visā garšu tikai uzlabotu. Man gan bija cits garšaugs, es pat noskaidroju nosaukumu, bet atkal no galvas ārā. Tomēr atslēga bija tai mērcē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2011-06-11 13:06 (saite)
ahā. tas bija pēdējās dienas rīts un tirdziņš neliels, kas nu bij', to ņēmu un daudz pretī nespirinājos. vēl man ir tkemali lielā butele un tāda kā kinzas-estragona pasta, kurš arī vēl nav izprovēta plašpielietojumā. jāgaida kad atgriezīsies apetīte un būs eksperimentēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fanija
2011-06-11 13:14 (saite)
kinzas-estragona pastu nemaz nezinu, tā ka tur gaidīšu atkal atsauksmes no tevis :)
adžiku nepārvedi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2011-06-11 13:50 (saite)
Nē, adžiku gan ne. Bet man ir visādi vēl garšvielu pulveri nenosmeķēti, man liekas, ka viens bija tāds ļoti adžikīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2011-06-11 13:01 (saite)
Jūnijs matos štrunts. Briežvabole matos - vot tā ir lieta!:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2011-06-11 13:04 (saite)
O, tās bij' jaukas knīpas, jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divi_g
2011-06-11 14:57 (saite)
Drīz jau atkal ziema - ja nav vēl ievasarots, mok nemaz nav vērts ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?