whistling melodies ([info]fanija) rakstīja,
nū, vispār vajadzēja gādāt Gruzijā iejauktu, jo viņiem gr.āboli skābāki kā azerubaidžāņiem. bet ok.
var smērēt pa virsu ceptai gaļai, bet es to, kas bija man (pusburciņa), sajaucu ar cūkgaļas gabaliņiem (iepriekš apceptiem uz pannas), kur klāt bija arī vēl, protams, ķiploki (neskopojos), pipari, sāls un citas garšvielas pēc gribēšanas. arī drusku ūdeni ielēju. tad iekšā cepeštraukā, vāks pa virsu, un krāsnī iekšā, līdz gabaliņi smuki brūni. Domāju, ka smalcinātas kinzas iejaukšana tanī visā garšu tikai uzlabotu. Man gan bija cits garšaugs, es pat noskaidroju nosaukumu, bet atkal no galvas ārā. Tomēr atslēga bija tai mērcē.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?