barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2010-04-07 16:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dodi vieda padomiņa
Šodien mani interesē padomu kompums, kā pareizi nest velosipēdu uz 4 stāvu, apaļās un šaurās kāpņutelpās. Vai pašai klājas iet pa platāko pakāpiena daļu un regulāri bakstīt ar stūres ragiem pierē (jo velo ir stāvākā leņķī) vai pa šaurāko un regulāri testēt līdzsvaru uz šaurā pakāpiena? Šaireizē, pie visām nepareizībām bija pagadījies aplam glīti, bet nesportiski uzcirsties, aiz kam, nekāda vēsā uzmešana uz pleca un ķēde pie auss nešķita pieļaujama. Viss cirkuss vien tāpēc, ka iekšējais paraoniķis runāja uz mani, ka velo mašīnā šaisdienās vairs saprātīgi ļaudis neatstāj. Veķeķē.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2010-04-07 16:53 (saite)
to pat paplatā treptelpā grūti izdarīt, par to arī mani savulaik blaumaņielā lādēja, nupa riepu nospiedumiem uz viņu svēti rõzā sienām:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2010-04-07 16:55 (saite)
Nu mājās man kaut kā sanāk glīti, bet šitamā vēsturiskajā arhitektūras un ne tikai pieminēklī iztaisījos kā ērms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2010-04-07 18:09 (saite)
manā nu jau bijušajā hatonā taimājā blakus taimājai kā reiz bij visai apaļa un samērā šaura kāpņutelpa un 3.stāvs - uzmest uz pleca strādāja tikai lejupceļā, augšupceļā tādā veidā tik dūrās priekšējais rats pakāpienos. nesu bērīti kaut kā iešķībi sagrieztu un pate kāpu pa to platāko ārējo malu. bet tas varētu būt arī atkarīgs no tās malas atrašanās pa labi vai pa kreisi no tevis paša.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?