barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2008-11-08 20:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Visadi zverinji
Taas bija sekundes. Paris. Braucu uz simtinja, ne vairak.Un mana prieksha iznira pelekbruns bars- kadas septinas, mezacukas, pirmas tiesham lielas, parejas-mazakas. Bremzeju, taureju-man nebija kur palikt-visa soseja cuukaas. Nokliedzos, saprotot, ka viena kritiis, par laimi, ne tik liela, lai uzlidotu uz haubes un triektos stikla, atskaneja truls blikskis un tikpat truli es turpinaju braukt. Nositu? Karteris? Radiators? Ko nu? Piestaju. Pamazam pieleca, garam blieza mashinas, spideja meness, 112 meistari koketeja, sakot, ka liec, meiten, cuku bagaznieka, brauc majas. (a man bagaznieka velosipeds, ja). Tad atbrauca tevs, atradam cuku, gaidijam policistus, mezsargu, medniekus... Man tagad ir protokoli, sadauzits auto, esmu laukos, dzeru snabiti, kakits murraa klepi. Cukas zhel. Dzelzus nemaz. Zinot, ka un cik ir braukts, si ir mana indulgence. Matite, 2 gadiga, apmēram 100 kg- esot laba trofeja. Ko mana karma tagadinj?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wowow
2008-11-08 22:42 (saite)
Faaak, Auto vismaz ar kasko?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2008-11-09 17:09 (saite)
Jā. Kasko, par laimi ir gan, ar šo arī atprečosies. Vispār jau, šodienas acīm un pie gaismas ir pilnīgi skaidrs, ka man ir sirsnīgi paveicies, jo sadauzīts ir tikai spārns uc sīkumi, radiators un citas frontāli sasitamās lietas ir veselas. Bet nu, braucot pa tumšām, mazām lauku šosejām, zvēruļi jāpieskata, tomērt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]grey
2008-11-12 14:23 (saite)
Kasko privātpersonām neko nerisina, būtībā tikai aizdod naudu ar ko salabot auto, bet sekojošajos gados pacels apdrošināšanas prēmiju tādos augstumos, ka samaksāsi visu atpakaļ un ar lieliem procentiem. Agrāk, kad transp. apdrošinātājiem vēl nebija vienotas datubāzes, viņiem bija jāuztraucas, ka ka klients aizies pie citiem, bet tagad viņi var atļauties pat vairākkārtīgi pacelt kasko cenu konkrētai personai, jo zina, ka pārējie spēlētāji darīs to pašu un nabagam nebūs kur likties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]prtg
2008-11-08 23:20 (saite)
Relax. Par karmu lai domā tie, kas gar mežiem vēl nav salikuši drāšu žogus.

(Atbildēt uz šo)


[info]murse
2008-11-09 00:42 (saite)
Labi, ka Tev pašai viss labi. Trakums, nu. Būs cepeši tagad?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2008-11-09 17:10 (saite)
Nē, ja būtu savākusi cūku (mans tēvs jau teju brauca uz Baldoni nazi pirkt), tad norautu sodu- Ls 500 par nelegālu malumedniecību(!). Cūka " piekrita" Baldones mednieku kolektīvam, atbrauca 2 vīri pakaļ, visādi jau mēģināju "vismaz kājiņu par to skādi" izdīgt, bet nu nekādi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]diana
2008-11-09 08:00 (saite)
Manā kontā ir buks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2008-11-09 17:12 (saite)
Tas ir sūdīgāk: garākas kājas+ iespēja ieraut stiklā. Karbonāžu mednieces, zin. Vispār, par tavas puses biezajiem mežiem vakar iedomājos, gaidot to visu procesiju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]serendipity
2008-11-10 23:06 (saite)
h0h0, laikam jāapsveic, bet izlasīju tikai tagad.
vēlējos jau painteresēties skaipā, kas tie tādi par interesantiem medību tekstiem, bet tur kaut kā nesanāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2008-11-10 23:18 (saite)
Paldies par apsveikumiem.

Svarīgi jau visās savās izklaidēs ir palikt dzīviem un kaut ko mazliet saprast. Cūkas bija pamācošas, nav ko pārāk aizkaifoties: skaisti spīd mēness, dzidri skan mūzika un dobji dūc ceļš, tīrā laimība. Bļerkt, atskan tāds truls būkšķis. Un atkal viss ir relatīvs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?