i love you i love you i love you - [entries|archive|friends|userinfo]
az

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[8. Jul 2022|13:30]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkjā/nē

Comments:
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:8. Jūlijs 2022 - 19:49
(Link)
Nez, es tikai spriežu pēc tā, ka zaļos tu pievelc aiz matiem, kā arī ne ar pušplēstu vārdiņu neaizrādi gnidrītim, ka Abe pēc vairākām pazīmēm piederēja pie viņa nīstajiem Davosas globālistiem. Līdz ar ko Soross toč nebūs pie vainas.
Es arī varu uzsķirt vikipēdijā Abenomics šķirkli (šodien tā arī izdarīju) un stāstīt, ka interesējos par to jau pirms nedēļas, un vispār esmu neliels eksperts Japānas iekšpolitikā. Bet ticamības moments būs apmēram tāds kā tev.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:9. Jūlijs 2022 - 00:14
(Link)
Aha, tie visi uzbraukumi man ir par to, ka es nepietiekami aizrādu gnidrim un mapatam? Te kaut kāda tīņu greizsirdības klubiņš vai? Kaut gan reāli jau ir, jo tas ir par ko vairākums šeit raksta. To, kas notiek plašāk pasaulē vairumā gadījumu ir tikai iemesls, lai paņirgtu par kādu, kurš ir izteicis kādu domu, kas 100% nesakrīt ar manējo?

Kad pirms mēnešiem trim vai četriem es izteicu satraukumu, ka Ukrainai netiek piegādāts pietiekami daudz ieroču, par mani ņirdza tieši tāpat. Viņi teica – kas tu, kaut kāds Ukrainas militārais eksperts, vai? Ukraiņi toreiz ļoti varonīgi atvairīja uzbrukumu Kijevai. Viņi teica – izskatās, ka ukraiņi jau tāpat vinnē. Man pat pārmeta – ko tu vēl gribi, lai mēs darītu ukraiņu labā? Viņiem jau viss ir iedots.

Nē, es nebiju nekāds eksperts. Es tikai atreferēju, ko labi zinātāji par šo Ukrainas tēmu bija izteikušies. Un kā šodien redzams, šo zinātāju prognozes bija daudz precīzākas nekā cibas ņirdzējiem. Ukraina joprojām nevinnē. Lai gan krievi ir novājināti, viņi tomēr lēnām atņem ukraiņiem vienu pilsētu pēc otras. Bet visvairāk jau žēl cilvēku upuru – gan militāro, gan civilo. Un joprojām Ukrainai visvairāk pietrūkst ieroču – gan ar ko atvairīt uzbrukumus, gan iespējami padzīt krievus no okupētajām teritorijām. Vācieši joprojām atsakās sūtīt Ukrainai bruņumašīnas, sakot, ka pašiem vajag, bet no pārējām valstīm piegādes nāk ļoti lēnām.

Tieši šeit tika izņirgta mana ideja, ka Ukraiņiem noteikti vajag iznīcinātājus, kaut vai tos pašus mig-29. Toreiz neiedeva, jo nebija pietiekami liela apņēmība, šķiet amerikāņi to nobremzēja. Bet tagad šķiet, ka tagad būs izdevies: https://www.aviacionline.com/2022/07/breaking-slovakia-donates-mig-29-fulcrum-to-ukraine/

Nu lūk, ja sākotnēji vairāk cilvēku nevis ņirgātos vai uzbrauktu tādiem kā man, bet izrādītu lielāku spiedienu uz savām valdībām, tad varbūt ukraiņi būtu ātrāk tos migus dabūjuši un jau patriekuši krievus.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:9. Jūlijs 2022 - 09:15
(Link)
beidz melot. sākumā tu teici, ka tavi militārie eksperti prognozē Ukrainas drīzu kapitulāciju.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:9. Jūlijs 2022 - 11:58
(Link)
Tu domā to krievu nacionālistu džeku, kas tika dots kā piemērs krievu domāšanai, bet kuru tu nezin kāpēc nosauci par rietumu ekspertu? Es jau saprotu tavu pieeju – tikai troļļot un troļļot līdz galam. Bet tikmēr cilvēki karā mirst un tev par to pofig. Zemiski!