Aufklärung ([info]avralavral) rakstīja,
@ 2021-07-07 12:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēc četru gadu ilgas nelikšanās ne zinis, uztaisīju pilno asinsainu. Tā kā esmu vegāns par vismaz 97% no visas pārtikas un gandrīz astoņus gadus, varbūt kādam šis būs noderīgi. Katru reizi, kad eju pēc analīzēm, plecos un vēderā nesu pārliecību, ka veselības aprūpes darbinieki, iepazinušis ar maniem rezultātiem, mani pa taisno hospitalizēs. Es esmu pats bezatbildīgākais vegāns, ko pazīstu. Pilnīgi izlaidies. Neregulārs ēdājs, arī smēķētājs un dzērājs.
Analīžu rezultāti bija ideāli visā parastajā un visā tajā, kas parasti ir problēma bezatbildīgiem veģetāriešiem vai vegāniem (dzelzs, B12, kālijs). Tehniski vesela (iekavās nopūta) (c). Varētu vienīgi brīnīties, ka ir nedaudz paaugstināts zema blīvuma holesterīns, ņemot vērā to, ka paaugstinātu holesterīnu parasti mēģina ārstēt, izslēdzot vai samazinot dzīvnieku izcelsmes produktus. Man versija: kopš ir parādījušās daudzas vegāniskās versijas ātrajā ēdināšanā, bezatbildīgie pārāk daudz ēd visādās palmu eļļās ceptus ar vegāniskām majonēzēm aizdarītus kartupeļus, kas ir slikti.
Divi padomi cilvēkiem, kuriem dzīvnieku jautājums kā tāds vai industriālās lopkopības jautājums ir personīgi nozīmīgs:
(1) iekļaujiet uzturā mīdijas; tām nav ne smadzeņu, ne centrālās nervu sistēmas; to minerālvielu profils ir izcils.
(2) visās situācijās, kurās nav pieejama vegāniska pārtika vai tās lietošana aizvainotu kādu viesmīlīgu cilvēku, apēdiet siermaizi vai kūkas gabalu un sakiet paldies (saīsinājums no "palīdz' Dievs").


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]asiize
2021-07-07 15:05 (saite)
o, man arī nesen pārbaudoties tas zema līmeņa bija virs normas, bet, ja jau pat Tev ir, uz ko es vispār varu cerēt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]avralavral
2021-07-07 15:21 (saite)
es tagad saņemšos. salīdzināmies pēc pusgada

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]svesinieks
2021-07-07 16:15 (saite)
Man liekas, ka reizumis apēsts sea-food un atkāpšanās no saviem principiem, ja tajā situācijā it makes sense, ļoti atvieglo vegāno dzīvi <3

(Atbildēt uz šo)


[info]iokaste
2021-07-07 17:43 (saite)
vai tev ir kaķis?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?