Aufklärung ([info]avralavral) rakstīja,
@ 2020-06-30 17:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viltvārdis maldu gars luteristu ķeceris Krišjānis Lācis savā šviterī man pārmet "iecietīgu", "samierniecisku" un "jēriņisku" attieksmi. You watch out, beibī! Kad mūsu poupisti integrālisti nāks pie varas, darba un pāraudzināšanas nometnēs būs ne tikai liberāļi, bet arī luteristi kalvinisti. Jūs jau esat sarakstos. Un arī nekādus depresīviķus Kirkegorus nekādās universitātēs nedrīkstēs studēt. Jūsu brīvās gribas vietu ieņemsim mēs – mēs, draudziņ. Amen!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krishjaanis2
2020-07-01 14:15 (saite)
T.i., es Denīna u.c. neseno Notre Dame pret-filozofiskā-liberālisma darboņu tekstus interpretēju kā uzticamas demonstrācijas liberālisma antropoloģijas un metafizikas dziļajai aplamībai un nesamērojamībai ar normālu, t.sk. klasisku politiskās dzīves tvērumu. Attiecīgi - nekādas runas par dažādām liberālisma gradācijām, par "liberālismu, kas nogājis no sliedēm" vai "neierobežotā liberālisma ekscesiem".

Jā, ir tādas lietas kā konstitucionālisms, mixed polity, "likuma vara", suverēna varas ierobežojumi, pat tiesības utt, bet tam nav nekāda sakara ar liberālismu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?