no pieredzes ar telšu ceļojumiem: ja gribas "normālo ēdienu", un ir pieejams vārošs ūdens, griķus var apliet un pēc 20-30min slēgtā traukā (esmu aplējusi arī tukšā saldējuma kārbā) ir gatavi. Klāt jau tad var variēt pēc izvēles. Dārzeņiem tiešām der tie paši gurķi, burkāni, kolrābji - var grauzt tāpat, tik cik daži labi jānomizo. tām pašām gatavajām siermaizītēm ar nekas nenotiek kaut vai 30C, pa 1-2 dienām arī vārīta ola nenomirs.. Plus, ja var paēst normālas brokastis, cik lien, tas JAU lielu daļu problēmu atrisina. jo manā pieredzē ja brokastīs kanpinās, tad visu dienu var rīt, savukārt paēdot normālas brokastis, var arī visu dienu kko paknaktīties vai arī launagā kko pamatīgu uztaisīt un būs ok..
Es mierīgi varu izdomāt/nodrošināt ēdienu kaut mēnesim. Bet mans ieraksts ir par to, kā man besī, ka festivāls nevar nodrošināt normālu/vienkāršu/parastu ēdināšanu. Jo apliet griķus ir pēdējais, ko gribas darīt festivāla ņiguņegā..
Medniekdesas bija arī pašā pirmajā :) Aij, nu ne jau šlāgerfesta ēdienu gribu, bet, piemēram, tādu garšīgu kā 2015.-ajā gadā, nom nom nom. Un tur iztika bez viltotām desām un biešu kotletēm :)
jā, par paiku tur ir lauzīti šķēpi jau kopš pirmā gada, cik daudz asaru un asiņu izliets, zelta vidusceļu meklējot. Godīgi sakot, priecājos, ka mani tas vairs neskar
zini, es vairs necīnos ar Lielu Māgslenieku redzējumu. Tāpēc esmu prom no tās nozares. Manai nervu sistēmai tas pārāk dārgi ir izmaksājis 15 gadu fanātiskā un aklā ticībā idejai un Augstajai Mākslai, kas beigās vairs nav māksla, bet vadoņu ego. Un es to vairs negribu. Šajā gadījumā ir tā, kā šķiet ok A.S.