polija ([info]polija) wrote on August 4th, 2020 at 03:21 pm
no pieredzes ar telšu ceļojumiem: ja gribas "normālo ēdienu", un ir pieejams vārošs ūdens, griķus var apliet un pēc 20-30min slēgtā traukā (esmu aplējusi arī tukšā saldējuma kārbā) ir gatavi. Klāt jau tad var variēt pēc izvēles. Dārzeņiem tiešām der tie paši gurķi, burkāni, kolrābji - var grauzt tāpat, tik cik daži labi jānomizo. tām pašām gatavajām siermaizītēm ar nekas nenotiek kaut vai 30C, pa 1-2 dienām arī vārīta ola nenomirs..
Plus, ja var paēst normālas brokastis, cik lien, tas JAU lielu daļu problēmu atrisina. jo manā pieredzē ja brokastīs kanpinās, tad visu dienu var rīt, savukārt paēdot normālas brokastis, var arī visu dienu kko paknaktīties vai arī launagā kko pamatīgu uztaisīt un būs ok..
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.