ātrais zēns ([info]atraiszens2003) rakstīja,
@ 2019-03-13 12:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Drinki un grāmatas
Pirmdien normāli pielēju seju. Mērķis bija atrubīties, lai nebūtu jādzer zopiklons, no kura cenšos tikt vaļā. Tā zāļu atkarība tiešām ir briesmīga, nevar aizmigt bez mazas tabletītes, vārties apkārt, svīsti utt.. Anyways, atrubījos arī, taču nākamajā rītā (vakardien) bija atompoha. Galva sāpēja, iedzēru paracetamolu, to pēc 5 min atvēmu kopā ar iepriekšējās dienas burgeri, bulciņu u.c. našķiem. Tad gulēju gultā visu dienu sarāvies un centos relaksēt muskuļus ķermenī. Pēc 5 stundām sāpes un reibums bija prom.
Pēc šādām pohām gribas dzeršanai parādīt vidējo pirkstu, tāpat kā augusta sākumā teicu “nē” amfim. Tā dzeršana tiešām nav normāla, 7 aliņi un 3 šoti, nu, kurš tā dara?
Kas vēl? Nu, jā, vēl ir tāda lieta, ka man ir zudusi visa motivācija studēt to, ko izvēlējos. Gribēju paprasīt, kā atgūt vēlmi mācīties? Nav tā, ka man būtu grūti, bet man vienkārši paliek zajebal.
Nu, labs ir...
Līdz vēlākam.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2019-03-13 15:44 (saite)
Nu bet pašsaprotami, ka pohas bija x 10. Ja cilvēkam ir atkarība no subst X, un viņš piedzeras, lai samazinātu seku jušanu, next day vienmēr būs drausmīgāka. Iesaku pakonsultēties ar dakteri, narkologu, lai izraksta kko, kas noņems blaknes. Pregabalīns palīdzētu gan jau. Mok kkādi easy benži.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]atraiszens2003
2019-03-13 16:39 (saite)
Man īsti nav fiziska atkarība no zopja (šonakt nedzēru, viss bija čotka), tas tiešām bija tikai miegam. Ar to sadzeršanos es centos izrauties no tā ieraduma, ka katru vakaru iedzeru tableti, lai aizmigtu. Man arī šķiet, ka nav lielas jēgas sākt dzert kaut kādas citas recepšu zāles, ja mans mērķis ir tikt vaļā no ieraduma dzert vienas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2019-03-13 20:42 (saite)
Ir jēga, ja to dara ļoti īsu brīdi - tikai, lai noņemtu negatīvās blaknes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?