ātrais zēns ([info]atraiszens2003) rakstīja,
@ 2018-11-30 19:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:blackpilled
Mūzika:Aphrodite's Child -- Rain and Tears

Mūsu kustības lielākā problēma ir 'the blackpill'.
Draugiem esmu jau šo teicis, arī cibā esmu rakstījis, bet pateikšu vēlreiz - Alt-Right vislielākā problēma ir blackpilli. Tie samazina kustības drosmi un uzdrīkstēšanos. Tas mudina mums līdzīgi domājošos veikt neidomājamus vardarbības aktus. Mūsu kustībai ir etoss- totālās atriebības etoss, par kuru esmu šur tur iempinējiem, bet esmu sapratis, ka tikpat izplatīts un būtisks ir totālās iznīcības etoss.
Kamēr kreisējie importē zema IQ nēģerus, labēji noskaņotie baltie jaunieši taisa skūlšūtingus un ko vēl ne... un es to absolūti saprotu. Ja man būtu nedaudz mazāk (jo ir jau maz) saprāta, es jau sen būtu kaut ko stulbu izdarījis. Šie jaunieši, kuri internetā slējas zem pepēm un ironijas, ir dziļi nelaimīgi cilvēki.


Anyways, šīs bija manas īsās pārdomas piektdienas vakarā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-11-30 20:30 (saite)
Var piekrist par kopējo noskaņojumu, bet skūlšūtingi? Nez. Nelaimīgi, izmisuši amoka skrējēji, protams, bet nav iemesla domāt, ka "driven by alt rigt". Katrā ziņā nav evidences kam tādam. Drīzāk degradētas sabiedrības produkti, kam nav par ko dzīvot un kam nekad nav bijis labu 'role models'.

Altraits ir pārspīlēti uzpūsts fenomens. Nacionālisms parastais gan atgriežas spēkā un, ja globālistiskā verhuška turpinās atteikties no jebkādiem kompromisiem, protams, iespējama arī vardarbīga eskalācija, bet tas jau vairs nebūs nekāds random šūtings.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]atraiszens2003
2018-11-30 21:37 (saite)
alt-rights, par kura daļu arī sevi uzskatu, lielākoties sastāv no jauniem, baltādainiem vīriešiem, kuri ir ļoti neapmierināti ar multikulturālismu, (((starptautisko kapitālu))) etc., alt-rights noteikti ir nacionālistisks, taču atsakās no stereotipiem, kurus saista ar prastiem 90-to nazijiem, konservatīvajiem utt.
Tas džeks, kurš apšaudīja to sinagogu nebija viens no mums? Nē, nu, protams, vienmēr varbūt glow-in-the-dark-posteru iedrošināts to izdarīja... anyways, nav noliedzams, ka daudzi alt-righteri ir ļoti destruktīvi, un destruktīvi jau tikai tādēļ, ka viņi par tādiem ir padarīti. Ja tev nav nākotnes, tad kādēļ citiem var būt nākotne?
Šādu sentimentu es absolūti saprotu.
Bet noteikti ir korelācija starp to, cik cilvēks ir nihilistiski noskaņots un iespēju pievienoties alt-rightam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-11-30 22:36 (saite)
Sinagogas šāvējs, spriežot pēc postiem gabā, šķiet kā reiz bija tāds tipisks 90o skins, kas apsēsts ar žīdiem un neko vairāk. Man likās, ka altraits ir nedaudz niansētāks, bet es laikam nesaprotu to pēdējo laiku diferencāciju grupējumos. Vēl vairāk visu saduļķo tas, ka pie AR pieskaita tejukatru randomo tūberi un twatteri, kas ieņirdz par kādām sjw izdarībām vai kritizē globālismu. Ja pat Džordans Cucksteins un (((Bens Šapiro))) tiek bāzti šajā maisā, tad priekš manis loģiskāka liekas asociācija par parastu klasisku nacionālismu. No austrumeiropieša un post sovjeta viedokļa, adekvāta sevis zīmološana, jo tas pret ko esmu es beisiklī ir tieši tas pret ko bija sovoka disidenti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]atraiszens2003
2018-11-30 23:18 (saite)
nē, nu AR ir konkrēta grupa, kura kritizē kā globālismu un sjw, tā ZOG. AR ir atbilde neokonservatīvismam (un konservatīvismam), liberālismam. Man šķiet, ka tā ir pašlaik brīvākā un interesantākā ideoloģija (ideju apkopojums), taču, kā es rakstīju (un esmu rakstījis iepriekš), AR saskarās ar nebeidzamu vilšanos (sākot ar Trampu, beidzot ar paredzētajām demogrāfiskajām izmaiņām). Ņemot vērā, ka tā sastāv no jauniem vīriešiem, kuriem viss politikā ir noriebies (tostarp mani), nav brīnums, ka daudzi pievēršas politiskai vardarbībai. Protams, tās ir sekas degradētai sabiedrībai.
Man šķiet, ka kaut kad tev rakstīju par AR tev kommentos.
No AR tādus tipus kā Gavin McInnes, Milo, (((Ben Shapiro))), (((Dave Rubin))) jeb Alt-Lite, kuri cenšas neokonservatīvismu padarīt stilīgu, atšķir vienaldzība sakarā ar pragmatiski-ekonomisku politiku (piem., cik esmu runājis ar ASV altraiteriem, viņi sevi no conservative&neocons atdala tajā, ka ASV neuztver kā ekonomisku zonu, bet gan kā Eiropas tautu turpinājumu). Alt-right pamatā ir identitāte, identitātes pamatā ir rase (jeb fenotipiskās iezīmes). Alt-right dalās viedokļi par ekonomiku, ir tādi tipi kā Striker, kurš visu laiku runā par sociālismu, citi ir par brīvo tirgu. Alt-right nebaidās no JQ.
tl;dr AR rase ir svarīga, mēs neesam neokoni

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-11-30 23:47 (saite)
Nu to visu es it kā saprotu, bet kāds tam visam būtu endgeims, ja arī Tramps ir vilšanās? Vai tu redzi reālistisku pragmatisku etnosteitismu, kas nepaģēr agru vai vēlu hitlerizēšanos un asins izliešanas ar kārtējām paģirām un mazu vilnu? Nē nu komunistus jau iekaustīt derētu, bet parasti jau viss nebeidzas tikai ar elegantu augoņa izgriešanu.
Austrumeiropā tādā ziņā labi, ka viss vēl nav tik tālu aizlaists, ka bez vardarbības nekas cits neatliek. Jaunu amerikāņu anquish saprotams. Viņi iespējams ir pēdējā paaudze, kur eiropeīdi vēl ir mažoritāte un var noteikt lietas savā zemē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-12-01 01:06 (saite)
Manuprāt, alt-rights kā ideoloģija un domu kopojums ir iespējams tikai ASV un izriet no ASV intelektuālās vēstures īpatnībām - ja kāds ir europietis un alt-right, tad daudz kas nesader kopā. T.i., amerikāņu problēmas un raizes (angsts) par "rases" identitāti no īstu europiešu skatpunkta ir absurdas, jo alt-right problēma un rases vienības ideja var izrietēt tikai no multikulturāla melting-pota, kāds ASV jau ir gandrīz no sākumiem, pat ja tolaik melting-potā bija samesti nosacīti "baltie" - lai vai ko tas nozīmētu. Vācieši, angļi, poļi, itāļi, skoti, īri, holandieši, zviedri, norvēģi, spāņi - tie tomēr ir dažādi etnosi, bet te alt-right'i grib veikt lielu un abstraktu leap of faith, lai no etnosiem pa taisno pārlēktu uz "rasi". Rase ir abstrakcija, koncepts, kas iespējams tik abstraktā un atsakņotā nacionālajā ideoloģijā kā amerikāņu liberālisms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]atraiszens2003
2018-12-01 14:32 (saite)
Alt-Right noteikti ir amerikāņu fenomens, taču idejas, kuras viņi pauž, var ievietot arī Eiropas kontekstā. Reizes par rases eksistenci tagad sāk kļūt tikpat nopietnas un reālas arī Eiropā, protams, Eiropā ir cits vēsturiskais konteksts, tādēļ arī ir jāizmanto citi līdzekļi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?