asteor ([info]asteor) rakstīja,
@ 2010-12-01 22:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kir royale
Kopsh man ir regularas Rigas melna balzama "Upenju" piegades, man ir iepaticies taisit Kir Royale tieshi ar to.... nu sanaak tads bishkinj stipraks kaa (varbuut) vajadzetu, bet.... ir OK. Vispaar es iesaku shadu Kir Royale un kopumaa njemot jau tas nav taalu no Klasiskaas Receptes (Mana recepte: eedamkarote ar kaudzi Rigas melnais balzams "Upenju" un parejais labs brut champagne taa lai 150 ml glaaze pilna).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2010-12-02 07:55 (saite)
ÕÕ toč' - sauca arī par Melno Samtu :)
manis nosaukto atceros no Staburaga :) mēs vēl smējam - kas tad ir šampis bez balzāma: vuenkārši sēta?

/danke par Kir Roy.. skaidrojumu :)/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asteor
2010-12-02 09:18 (saite)
Vienmer laipni ;-)
skat http://klab.lv/users/asteor/33846.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?