asteor ([info]asteor) rakstīja,
@ 2006-11-08 11:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
C'est la vie

Pagājušo nedēļu pie manis viesojās Māte. Bija jauki. Vazājāmies pa krogiem un bodēm. Viņa sev atklāja couscous un iegādājas (pie jaunā mēteļa) cimdus, cepuri, somiņu, zābakus, kurpes un jostu. Pa to vidu noklausījāmies Wāgnera Tristan und Isolde, kā arī Bizet Les pecheurs de perles, kā arī apskatījāmies Ķīnas porcelāna izstādi. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Un pirmdien, braucot uz lidostu, viņa man vilcienā pajautāja - mēs laikam esam iekāpuši otrajā klasē(?). Jā nudien, tas bija negadījums*. Šejienes vilcienos viņa līdz šim bija braukusi tikai Pirmajā klasē.

 

______________________ 

*Viņa ir Dāma.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kuminjsh
2006-11-08 12:53 (saite)
Nu forši!:)))
Vot beidzot es esmu sapratusi (par ko es kādreiz brīnējos) - lai jau tīri vizuali viņa ir maza apaļa kundzīte ar malēniešu izrunu, tad tak viņa vienmēr ir bijusi Sieviete, nevis kaut kāds nekatras dzimtes radījums, kas skrien malku mežā zāģēt!;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]asteor
2006-11-08 12:58 (saite)
Nu jaaaa.... un ari precejusies vinja ir entaas reizes... ;-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2006-11-08 13:05 (saite)
Tieši tāpēc!!! Jo vīrieši jau jūt Sievieti!;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]maya
2006-11-29 16:42 (saite)
Buks teica, ka man vajadzētu Tevi pasveicināt, ja nu uzskrienu te kaut kur virsū, bet ... diez kur es varētu tev uzskriet.

saki, uz kuru no slepenajām vietām man noteikti jāaiziet. esmu parīzē mēnesi, būšu vēl līdz jaunamgadam..varbūt varu vēl paspēt ieraudzīt neredzamo. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]asteor
2006-12-05 13:28 (saite)
Ko Tu biji domajusi ar "Slepenajaam Vietaam"...?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]maya
2006-12-05 15:43 (saite)
tās, kuras netiek aparskstītas tūristu ceļvežos, bet ir svarīgas (inetresantas, brīnumainas, stāstošas, dzīvas, mirušas, debesu, pazemes..) dajebkādu iedomājamu/neiedomājamu iemeslu dēļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asteor
2006-12-05 18:06 (saite)
Zini, sanaaca taa, ka es vispirms uzrakstiju tev sho jautaajumu un tikai tad palasijos tavu Zhurnalu par Paris sajuutaam. Man gruuti iedomaaties, ko veel varu Tev ieteikt - Tu jau pati vienai tadai jautaataajai labi atbildeji par ieshanu, kur deguns raada... :-) Un es jau arii daru tapat. Parasti, pirms braukshanas weekenda uz Paris es apskatos repertuaros kas ir skataams, sastadu sev nelielu (un ljoti flexiblu) kulturas/uzdzives/shopinga programmu, bet pa to vidu jau visaadi gadaas... :-)
Man majas ir tada broshurinja "Paris inattendu", tur bija dazhi vertigi padomi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]maya
2006-12-11 14:05 (saite)
:))
ai, es tak saprotu.

mmm...zheel vieniigi, ka man nav taadas broshuurinjas. tas ir kaut kas liidziigs pariscop?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asteor
2006-12-11 17:35 (saite)
Taa brochura ir serijaa "Tours & détours", precizi saucaas "PARIS, visites inattendues, instants magiques", maksaa shtrunts da neko 2 euro, pirku parastaa gramatnicaa (à Bruxelles)

Résumé :
Paris (Tours & Détours) En soixante-quatre pages, ces guides inédits vous emmènent à la découverte des villes par leurs chemins de traverse, leurs coins cachés, et accompagnent vos tours et détours de repères culturels, d'infos pratiques et d'instants magiques ! ¤ Près de trente découvertes, illustrées de photos couleur ¤ Des conseils pour transformer vos visites en moments magiques ¤ Des plans de la ville et des transports ¤ Les insolites des quartiers ¤ Le top 20 des incontournables ¤ Les adresses utiles Vous avez rendez-vous avec le surprenant Paris !

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?