None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2021-10-06 22:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Eric Zemmour on Cancel Culture
https://youtu.be/R5pozMZdTdo


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ze
2021-10-07 23:45 (saite)
Morlaipain ir ļoti labs piemērs - tev šķiet, ka šo portālu mūsdienās nemēģinātu slēgt aizvainotas feministes, melnie, krievi, ebreji, latvieši un pat itāļi (stāsts par hurhelio un džuzepi), pamatojoties uz "sociālo naidu", jo tur publicētais materiāls aizskāra pilnīgi visus? Nav tādas labās un sliktās "cancel" kultūras - ir universāli bīstama cancel kultūra, kas apdraud vārda, uzskatu un arī māksliniecisko brīvību. Tu nevari atbalstīt to, ka tiek apklusināts kāds, kurš it kā vēršas pret "marginalizētajām grupām" un reizē paust sašutumu, ka kāds ir uzrakstījis iesniegumu par Brekti. Tas ir tas abpusgriezīgais nazis, ko pieminēja Artis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-10-08 00:03 (saite)
"Nav tādas labās un sliktās "cancel" kultūras - ir universāli bīstama cancel kultūra, kas apdraud vārda, uzskatu un arī māksliniecisko brīvību."

Jā, tam es pilnīgi piekrītu.

Bet es tomēr joprojām gribu konkrētību visās šajās sarunās. Tu domā, ka mūsdienās MoralPain mēģinātu slēgt "aizvainotas feministes, melnie, krievi, ebreji, latvieši un pat itāļi", bet vai ir kāds reāls precedents, kas liek tā domāt? Kas mums te Latvijas internetos ir ticis aizvainoto slēgts vai vismaz mēģināts? cehs.lv? Viestura Rudzīša blogs? Telos? ciba?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?