None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2021-10-06 22:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Eric Zemmour on Cancel Culture
https://youtu.be/R5pozMZdTdo


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ze
2021-10-07 22:32 (saite)
Esi pārliecināta, ka ar "Nāvi feminismam" tev nebūtu problēmu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-10-07 23:00 (saite)
Bitch, please, visādas krāšņas variācijas par "nāvi feministēm" ir jau tik ļoti pierasts lasīt un dzirdēt kopš iepazinos ar internetu, ka tas jau reģistrējas tikai kā fona troksnis. :D

Zini, kas ir daudz biedējošāk? Palasīt, kādus privātus ziņojumus saņem feministes, kad atļaujas ar savu īsto vārdu kaut kur nopublicēt kādu eseju vai pat īsu viedokli. Tiesa, uz soliņiem ieskrāpētus tādus tekstus laikam vēl neesmu manījusi, bet ir gadījies, ka random iereibuši kungi piesitas krogā pastāstīt, ka feminisms ir visa ļaunuma sakne - tad nu parasti skatījos pēc situācijas, vai šis viedokļa paudējs izskatās pietiekami miermīlīgs, lai droši varētu atcirst, ka es pati esmu feministe, vai labāk uzmanīgi atkāpties un bez lieka trokšņa nozust no redzesloka. Bet jā, es saprotu, ka cilvēkiem, kas nekad nav pa īstam saskārušies ar pret sevi vērstu neadekvātu naidu un agresiju, tāds tizls skrāpējums uz soliņa izraisa bailes vai vismaz nemieru. Un tas pat ir labi, ka tā, tā ir normāla reakcija. Es gribētu dzīvot tādā pasaulē, kur arī feministēm tādi agresīvi teksti reģistrētos kā problēma, nevis ikdienišķs fons.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu2
2021-10-08 17:41 (saite)
Es gribētu dzīvot pasaulē, kur tādi Brektes mķēpājumi vai progresīvo konstantais publiski paustais naids pret vairumu LV sabiedrības rģistrētos, kā tiesiski risibāma problēma, nevis fons.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?