None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2021-10-06 22:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Eric Zemmour on Cancel Culture
https://youtu.be/R5pozMZdTdo


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]artis
2021-10-07 19:30 (saite)
Nē, krietni vienkāršāk. Man nepatīk (pseido)liberāļu liekulība. Pusi Twitterī varētu notiesāt par naida runu pret nevakcinētajiem, Dīdrihsoni, vēršanos pret konservatīvajiem “Tukuma nozieguma” kontekstā. Nevajag domāt, ka tas viss paliek neievērots, aizmirsts. Nožēlojama un zemiska ir šo (pseido)liberāļu selektīvā “naida runas” piemērošana. Šie notikumi nav nesaistīti, tā ir gara, bet vienota notikumu ķēde. Brektes aizstāvji ir tie, kas pirms tam brēca par “Tukuma noziegumu” utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-10-07 19:53 (saite)
Iespējams, ka tev ir taisnība - es twiteri nelietoju, tādēļ man nav priekšstata, cik daudz tur ir naida pret nosauktajām grupām. Taču esmu jau iepriekš izteikusies, ka lielu daļu no kancelkultūras varētu atrisināt, aizklapējot ciet twiteri. Bet, ja no twitera pārceļamies uz realitāti, varbūt liec priekšā kādus reālus piemērus, kur Latvijas konservatīvie tikuši ar naida runas likumu palīdzību represēti. Es internetā ikdienā redzu klaji naidīgus un noniecinošus komentārus par visām minoritāšu un marginalizētajām grupām, bet kaut kā nedzirdu ziņās, ka naida runas likuma ietvaros notiktu masveida tiesāšana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ze
2021-10-07 22:29 (saite)
Represijas pret konservatīvajiem notiek sociālā ostracisma formā, liedzot platformas, atlaižot no darba (LKA un Tumans) un arī institucionāli, liedzot pieeju finansējumam kā tas ir Telos gadījumā iepretim dāsnajam ISF un VKKF atbalstam, ko saņemt Satori.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-10-07 23:35 (saite)
"..liedzot platformas,.."

Gribētu vairāk konkrētības - kuras platformas tiek liegtas? Manuprāt, Latvijas info vidē konservatīvā doma tiek pārstāvēta biezā slāni, mums galu galā ir konservatīvas partijas Saeimā, un ir konservatīvi mediji, un sabiedrībā pazīstami cilvēki nekautrējas paust konservatīvus uzskatus.

"..atlaižot no darba (LKA un Tumans).."

Šis ir strīdīgs jautājums. Pirmkārt, LKA viņu neatlaida, bet gan nepagarināja līgumu, otrkārt, tur iemesls tika minēts studentu sūdzības par lekcijām, nevis publiska kancelēšana, un treškārt, no LU Tumans nav atlaists. Ne tu, ne es neesam lasījuši tās studentu sūdzības, un arī klātienē akadēmijas sēdē neesam bijuši, tādēļ pārliecināti nevaram būt par līguma nepagarināšanas iemesliem.

"..liedzot pieeju finansējumam kā tas ir Telos gadījumā iepretim dāsnajam ISF un VKKF atbalstam, ko saņemt Satori."

Vai ir zināms, cik projektus Telos ir pieteicis? Man pašai ir pieredze ar VKKF, kādus piecus vai sešus projektus pēdējo 10 gadu laikā esmu pieteikusi, finansējums man ir bijis trijiem, vienam no tiem mazāka summa par tāmē prasīto. Cik dzirdēts no kolēģiem, viņiem līdzīgas proporcijas apstiprinātajiem/noraidītajiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?