None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2021-04-30 13:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesants viedoklis
"Šobrīd redzu, ka LGBT+ kopienā ir samilzusi problēma un tā ir radikalizācija. No tiem, kurus kādreiz lika cietumos un apspieda, mēs paši esam kļuvuši par apspiedējiem citu atšķirīgā skatījuma uz dzīvi dēļ.

(..) Redzu, ka LGBT kopiena ir ierauta politiskās spēlēs. Mans redzējums – tie daudzie, kuri tēlo LGBT aizstāvjus, tādi ir aiz aprēķina, nevis brīvas gribas vadīti. To es redzu, salīdzinot viņu uzvedību LGBT kopienas vēlētāju priekšā un visu vēlētāju priekšā.

(..) Un nu es pakavēšos pie tā, ko redzu – Latvijā starp tradicionālo ģimeni un homofobiju tiek likta vienlīdzības zīme. Manuprāt, tā ir ļoti slikta ideja uzskatīt kādu ģimenes modeļa pastāvēšanu par homofobisku un LGBT kopienai draudīgu.

(..) Tāpēc lūdzu piedošanu visiem tiem, kurus kāds no LGBT kopienas pēdējā laikā pazemojis vai citādi aizskāris par viņu kristīgo vai tradicionālo pārliecību.

(..) Es redzēju LGBT kopienas naidu un ņirgāšanos par tradicionālo vērtību paudējiem, par viņu reliģisko piederību, uzmākšanos un apsaukāšanos. Tā nevar būt atbilde uz kāda cita pastrādātu homofobisku vardarbību!"

https://www.pride.lv/lv/runajam/article/ta-tam-nebija-janotiek/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]saka_taisniibu2
2021-04-30 17:48 (saite)
Tava apsēstība ar to, kas valda vai nevalda vienas random personas melnajā kastē ir, maigi izsakoties, diezgan slimīga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?