None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2020-06-06 11:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Āzieši apspiež mūs visus, gan baltos, gan melnos










(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2020-06-06 14:00 (saite)
Kur es raudu? Vnk kārtējo reizi afirmējas, ka nav tur nekāds "systemic oppression" vai verdzības/dzimtbūtniecības pagātne, kas traucē cilvēkiem gūt panākumus kā to mums jau otro gadsimtu pēc kārtas borē marksistu ideologi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jojo
2020-06-06 21:41 (saite)
ir. cilvēki piedzimst atšķirīgās starta pozīcijās, līdz ar to, ja krāsa uz gīmja, tad panākumus gūt ir grūtāk, ir iespējams, bet tas nāk daudz grūtāk. oksfordas vai hārvardas grāds nepalīdz tajā brīdī, kad tevi kāds idiots ar sarkanu ģīmi nošauj - jo viņam liekas, ka tu skrien ne tā kā viņam labpatīkas vai brauc garām ne tā, kā viņam labpatīkas un viņam gadījies ierocis pie rokas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-06-07 09:47 (saite)
Es nerunāju par panākumiem, kurus sasniedz ar oksfordas līmeņa iglītību. Elementāri neskraidīt apkārt ar mačeti un opija pilnu galvu var arī cilvēks kur vecvecvectēvas bija vergs vai dzimtbūtnieks. Mums, latviešiem, visi senči bija šādi vergi un mēs tik un tā spējam dzīvot salīdzinoši civilizēti. Beidz attaisnot deģenerētu gangsta kultūru un noņemt visu atbildību no vienas konkrētas populācijas. Tu pa lielam tādā veidā pati esi rasiste, jo neuzskati melnos par pie pilna saprāta un rīcībspējas esošus aģentus, kas spējīgi uzņemties atbildību un izmantot savu brīvo gribu. Tu viņus uzskati par pērniem vai mājdzīvniekiem, kuri pilnībā atkarīgi no "baltajiem cilvēkiem". Tu vnk tēlo labo balto cilvēku, kamēr es esmu sliktai. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jojo
2020-06-06 21:45 (saite)
īsāk sakot, iedod subjektam bez empātijas un ar daļēji deģenerētām smadzenēm (rases dabiskā deģenerēšanās un izmiršana) ieroci un skaties, kas no tā sanāk -


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?