None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2018-03-14 13:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūsu pašu Borisam [Karpichkov] varētu būt izrādījusies taisnība, ka runa ir par sarakstu (hit-list), nevis vienu atsevišķu gadījumu [no shit, Sherlock]:

"On 13 March 2018, friends of Glushkov revealed that he had been found dead the night before in his home in London′s New Malden. His death was treated by police as unexplained. His body was found with strangulation marks on the neck. His death came a week after the poisoning of Sergei and Yulia Skripal in Salisbury, which along with his reputation as a critic of the Putin government, was said to be the reason for putting the Counter Terrorism Command in charge of the investigation. Glushkov reportedly feared being on Putin's hit list and expected to be a likely target"

"He noted that a large number of Russian exiles, including Berezovsky and Alexander Litvinenko, had died under mysterious circumstances. “Boris was strangled. Either he did it himself or with the help of someone. [But] I don’t believe it was suicide,” Glushkov said. “Too many deaths [of Russian emigres] have been happening.”

Glushkov continued to investigate the circumstances surrounding Berezovsky’s death for some months. He conceded that in the period before his friend’s death they had quarrelled. In 2013 Glushkov emailed a friend: “I have a lot of new facts that are of great interest.” "


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2018-03-14 15:11 (saite)
Njā, ko lai saka, hitlist is an effective policy. Ja nevari viņus uzpirkt vai kā citādi likt aizvērt mutes, tad atbrīvojies no viņiem. Diez ASV u.c. spēka režīmi šādi nevēršas pret nevēlamajiem? Ja ne šādi, tad izmantojot obviously korumpētu tiesu sistēmu. Ja godīgi, labāk vēletos, lai mani fiksi nogalē, nevis vazā cauri Kafkas "Procesa" tipa, well, procesiem.

(Atbildēt uz šo)


[info]sara
2018-03-14 22:39 (saite)
Krievu mafiozu razborkas... nekas īpašs ... gandrīz kā seriāla mcmafia

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]artis
2018-03-14 22:48 (saite)
Mafioziem tagad ir sava valsts ar slepenām ķīmisko ieroču laboratorijām un otru lielāko nukleāro bruņojumu. Diezgan īpaša situācija, atļaušos teikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sara
2018-03-14 23:01 (saite)
Jā, jo FSB ir iesaistīts, nedomāju kādam par to šaubas.. un FSB kā KGB ir sava valsts valstī, kur domāju pat Putinu neinformē par visu - vienkārši sakārto lieas, ko sen jau vajadzēja sakārtot... nu reāls mcmafia serčika turpinājums

Un reali UK ir lohi paši uzņema tos Russia mafiozus piķa dēļ( cik nelegālas baudas ir Barcley , natwest utt- AB. Lv var stāvēt pie ratiem ) un tagad plāta rokas- jeibogu pridurki un idioti( šeit es domāju Meijas rīcību)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]artis
2018-03-14 23:08 (saite)
Tā izskatās, ka UK mērs teju, teju jau pilns. Redzēsim, vai atteiksies no netīrās naudas, kā to mums iesaka amerikāņi. FSB ir valsts valstī, bet Krievija nesen pieņēma likumu, ka tieši prezidents var dot tiešu pavēli par "valsts ienaidnieku" likvidēšanu ārpus valsts teritorijas. UK no saviem intel avotiem bija ziņas, ka Litviņenko gadījumā Putins bija ja ne pavēles devējs, tad vismaz tieši informēts par operāciju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sara
2018-03-14 23:52 (saite)
Pieņemu, ka tā... bet jebkurā gadījumā mafiozu razborkas- un, ja godīgi es pat baigi neiespringtu uz Russia ( no suprises there), bet tas, ka UK sāk savus uhh un vaij vaij vaij - tas gan man uzdzen drebuļus un mazu spļāvienu- tipa naivie - nezināja ar, ko darīšana, kad piešķīra pilsonības visiem šitiem - ieskaitot Berrzovskiem, Abramovičiem uttttttt.... gribi spēlēties tādā smilšu kastē- sorry iemīzīs ... Mums redz USA liek slēgt bankas, UK vienkārši atslēdz naudas pumpi ar indi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]artis
2018-03-15 09:56 (saite)
Es saprotu, ka Berezovskis lielas simpātijas nevienam neizraisa, bet nevajag salikt visu vienā čupā—patvēruma došanu un netīro naudu. Ko tad Lielbritānijai vajadzēja darīt, atteikt patvērumu un skatīties kā viņi sapūst aiz restēm necivilizētā veidā? Magņitska akts ir tieši par to—sodīt cilvēkus, kas atbalsta noziedzīgu režīmu. Cilvēkus, kas no šī režīma bēg, jāpakļauj pārbaudei un filtrācijai, bet jāturpina uzņemt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]artis
2018-03-15 10:05 (saite)
Kā režīma ienaidnieku, Berezovski vajadzēja uzņemt, bet sodīt, ja turpina apgūt noziedzīgi iegūtus līdzekļus. Ar pendeli pa pakaļu vajadzēja izspert ārā režīma draugus Abramoviču un Usmanovu. Nekādus futbola klubus un jahtas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?