zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2009-04-10 18:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:argentina

Melnais balzams
vai kādam (-ai) ir recepte garšīgam uz Rīgas Melnā balzama bāzētam kokteilim, kuru būtu iespējams lietot arī 20-25 grādu temperatūrā (šī iemesla dēļ variantu balzams + karsta upeņu sula, lūdzu, neieteikt). gribētos patīkami pārsteigt savas spāņu valodas skolotājas pēdējā skolas dienā. mjā, un upeņu sulu es te ar laikam tāpat nevarētu dabūt. šampanietis varbūt?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]baltie_zushi
2009-04-11 12:38 (saite)
balazāms + apelsīnu un greipfrūtu sulas vienādās daļās, krāsa nav visai estētiska, bet visu atsver garša
nu un protams klasiskais variants, par kuru visi nez kāpēc brīnās, balzāms + ledus

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2009-04-11 23:01 (saite)
klasiskais variants, par kuru neviens nebrīnās - balzams un šņabis 50/50!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]baltie_zushi
2009-04-12 10:10 (saite)
ui nē, tas ir balzāma koktēlis no sērijas "kad viss jau diezgan vienalga"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?