zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2008-11-24 13:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:argentina

las islas flotantes
spáñu valodá ká májas darbs jáapraksta viena recepte spáñu valodá. tad nu es nolému iepriecinát skolotáju un savus kolégjus ar peldoshajám salám:

Batir las claras de huevo con la mitad del azúcar hasta condición espumas rígidas. Poner las con una cuchara en la leche hirviendo, dar vuelta y calentar por 3-5 minutos. Sacar las de la leche y poner en los platos profundos. Batir las yemas de huevo con el azúcar y la vainilla. Diluir las con la leche en que calentando las claras. Calentar las mientras revolver hasta la salsa espesarse. Verter la sobre las islas de espumas. Enfriar y servir.

kamér tulkoju, pasham sagribéjás peldoshás salas... kur tas laiks, ká nav éstas. varbút iekárdináshu un izdosies pierunát kádu kolégji uztaisít?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wowow
2008-11-24 19:20 (saite)
Beat olu baltumus ar pusi no cukura, līdz cieto putu stāvoklī. Nodots karoti uz verdoša piena, savukārt, un karsē 3-5 minūtes. Izņemt no piena un laist dziļas plates. Noslaucīt olu dzeltenumi ar cukura un vaniļas. Atšķaidīt piens ar to, ka līdz sildot skaidrs. Karsē maisot, līdz mērce thickens. Pour pār salām putuplastu. Atdzesē un kalpot.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]arc
2008-11-24 19:28 (saite)
he he, ui ká es pársméjos:) tiesa, kad tulkoju uz spáñu valodu no latvieshu, tad arí g-translate izdeva lieliskas pérles.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?