zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2008-11-21 15:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:argentina

tarjeta retenida
sodien no rita kaut ka neveicas - no rita, ejot uz skolu, iegaju banka iznemt naudu no bankomata (btw: te viss ir superdrosi, nekadu bankomatu ielas mala ka pie mums te nav, tikai un vienigi slegtaas telpaas, kuraas ieklust novelkot savu karti caur elektronisko atslegu). nu, luk, ieeju es banka, ielieku karti bankomata, ar ierastu kustibu ievadu pinkodu un, BLAHC, bakomats aprij karti ar pazinojumu tarjeta retenida. por favor consulte en la sucursal. zvanu uz hanzenes (sorry, swedbankas) karsu nodalu. zvanu no mobila, jo steidzami tacu. Ls 2.54 minute (pizdjozh, grabjozh i provokacija). un telefonaa nesteidzigi skan jauka mehaniskaas sievietes balss "no 6. novembra piedavajam atvert kontu swedbanka bez maksas. patlaban visi karsu nodalas darbinieki ir aiznemti, ludzam mirkli uzgaidit". un to pasu krieviski un angliski (btw, gan krieviski, gan angliski ar izteiktu latviesu akcentu - nativos runatajus nez nevareja noligt?). un 3 reizes pec kartas. 2.54 minute. grrrr. neiztureju, noliku klausuli. zvanu klientu menedzerei, stastu, kas par situaciju. "nepareizi pin kodu ievadijat 3 reizes pec kartas" - "mhmmm... vispar es vadiju tikai vienreiz un vel aizvakar nemu naudu, nebija nekadu problemu" - "nu nezinu, mums te uzradas, ka nepareizi ievadijat" - "nu labi, labi. un ko man tagad darit?" - "lietojiet otru karti. uz tadu valsti ka Argentina mes jaunu karti izsutit nevaram".

nu labi, ka man ir rezerves karte. bet kas notiks, ja ari to noris (tfu ftu tfu)?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wowow
2008-11-21 20:50 (saite)
atver kontu kādā Argentīnas bankā :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]arc
2008-11-21 21:04 (saite)
mhmmm... varbut... tikai nezinu, vai ari seit tas nav mission impossible tapat ka UK, kur es 2 gadu laika ta ari kontu nepieciesama paperworka del ta ari neatveru (nu labi, es centos tikai pirmos 2 menesus).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vistu_zaglis
2008-11-22 02:49 (saite)
Šī ir, tputputpu, mana lielākā fobija - ka kaut kas gadīsies ar karti. Vai hanzanets nobloķēsies, vai kaut kas tikpat jautrs, kas varētu atstāt mani bez naudas, to skaitā tās, kura būtu vajadzīga, lai tiktu uz Rīgu un savestu lietas kārtībā.

(Atbildēt uz šo)


[info]w_
2008-11-22 09:20 (saite)
jaja, tikko vienam pazinjam tieshi ljautinji ieksh to argentiinu ar kopeetaam karteem bija iztiiriijushi kontu, taapeec hanzene raustaas, ka taa argentiina taada kriminaala.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]vitals
2008-11-22 16:06 (saite)
Es tev varētu aizvest varbūt. Lai viņi atsūta man uz Angliju un es aizvedīšu uz Argentīnu. PIN nr. jau tur tāpat nebūs iekšā, ja izvēlešies apturēt veco.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?