Ararats Pitersons ([info]ararats) rakstīja,
@ 2022-02-22 13:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Teorētiski es arī esmu Lāča parodija, nevis Areta, jo primārais bota mērķis bija parodēt to debilo
bērnišķīgo un principā lieko, jo JAU PAŠSABOTĀŽAS CEĻĀ NOTIKUŠO ([info]gnidrologs komentos) "Āršgeitu" jeb [info]gobzems "atmaskošanu", jebšu tas pat nebija iecerēts kā kaut kas sevišķi slepens vai konspiratīvs un katram, kas lasīja cibas leitestus tolaik, būtu bijis jābūt acīmredzamam, ka tobrīd vienīgais SC lietotājs ar tāda maniakāla apjoma kreatīva kapacitāti ir tikai šī bota autors deģis Jānis Balodis no Taurupes ar 42 suņiem.

Bet nē, bija jāzīmē peintā pimpīši un kaut kas ar putām uz lūpām JĀATMASKO (Tētis tūlīt piezvanīs Ilonai, lāci, un par šito izlikšanos uz Marsu ne tevi, ne tavu sivēniņu līdzi neviens NE ŅEMS, vai to tu gribi?) un jānoliedz [info]arschmusik autorība, JO Sviesta Cibā taču ir IESPĒJAMS TIKAI VIENS PARODIJKONTU VEIDOTĀJS = [info]pishjaanis autors! Tas pat nav pirmais parodijkonts par to smieklīgo dzeni, par ko liecina tādas iestrādes kā [info]kikerigors un [info]antikrishjaanis.

Un vēl aizvien [info]tiesas_diena, izskatās, tic, ka Jānis Balodis varētu būt arī [info]sunjakraans (aizvakar ticēja ka rezorc). NEVIENS NEZINA, KAS IR KRĀNS, ŠĪ BOTA AUTORS ARĪ NEZINA, LĀCI. Bet, pateicoties Krišjānim Lācim, Visi tagad zina Jāni Balodi. Atalgojumā par šo bezmaxxas PR tavus drumstalās sašķaidītos pirkstiņus tēvadēls atstās turamies pie plaukstām, varbūt saaugs un kaut ko vēl iebakstīt sanāks, bet vispār sāc vingrināties klaviatūras lietošanā ar degunu (vai krānu). Kad pēc mēneša būs sadzijis, varēsi jau sākt "knābāt" tastatūru un reģistrēt kārtējo no saviem unterbetmeniem, klab.lv/~suds


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?