Aranel ([info]aranel) rakstīja,
@ 2009-12-25 18:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:peaceful
Mūzika:Moby - Temptation

Mana gada filma: Avatar

Pāris dienas jau pagājušas, sajūsma par nesen skatīto Avatar nedaudz norimusi.

Skaista filma ar panaivu sižetu, kas jau tik daudzas reizes ir ticis atspoguļots kino un TV ekrānos. Pocahontas stila stāsts.

Tomēr specefekti ir fantastiski, jaunā pasaule - elpu aizraujoša, pat zinot, ka tā ir tikai datorgrafika. Lai arī 3D pēc Up noskatīšanās man nešķita nekas īpašs, šo filmu jāskatās tikai šajā formātā. Savādāk zudīs tā reālistiskuma sajūta. Trīs stundas kinoteātrī nemaz nešķita tik ilgi, atceroties, kā es mocījos The Return of the King laikā, nespējot sagaidīt beigas un nemaz neizbaudot filmu.

Man patika tā doma par saikni ar pasauli, kas cilvēkiem ir zudusi. Cilvēki, savā steigā un vēlmē būt pārākiem, ir aizmirsuši par savu izcelsmi un nespēj vairs ieklausīties apkārtējā pasaulē, neminot nemaz pašu sirdis. Šo saikni ir spējuši saglabā kaķiskie zilie na'vi.

Otra doma: nevar tā vienkārši paņemt to, kas nepieder tev un ko tu neesi nopelnījis.

Noteikti must-see filma.

 

Nākamā filma būs Sherlock Holmes. Tikai tādēļ ka biļetes lētas.

Nedaudz skumji, ka tagad kinoteātros tāds nabadzīgs repertuārs. Ja būtu vairāk filmas, kuras es uzskatītu par naudas vērtām, uz kino ietu gandrīz katru dienu.

 



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]windrider
2009-12-25 19:32 (saite)
Es vēl nezinu vai ir vērts viņu skatīties, bet tā kā visapkārt dzirdu tikai milzīgus sajūsmas saucienus, tad laikam nekas cits neatliks! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aranel
2009-12-25 23:37 (saite)
Mani ieinteresēja treileris, tāpēc aizgāju. Tikai retos gadījumos uzticos citu viedokļiem par filmām :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]illumine
2009-12-25 19:54 (saite)
Saki, tiešām laba? Šī bija filma, kura mani ar treileri nepiesaistīja vispār, ne ar plakātu, ne ar ko, un es sāku apsvērt domu tikai pēc tam, kad viņu izreklamēja Bones un kaut kādi 15 man pazīstami cilvēki no dažādākajām jomām.
Par kino piekrītu, kādreiz es gāju uz kino divreiz nedēļā, ne viss bija redzēšanas vērts, bet tomēr. Tagad kino afišu aplūkoju ik pārdienas, bet vēlme kaut ko noskatīties parādās ārkārtīgi reti. Un tad vēl nedēļu atpakaļ uzrāvos uz to Limits of Control, tad vispār.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aranel
2009-12-25 23:36 (saite)
Man tieši treileris ieinteresēja. Sākumā, kad treileri rādīja bez skaņas, man nemaz negribējās iet uz to filmu, bet kad vienreiz kino parādīja ar skaņu, kad aptuveni sapratu sižetu, tad ieinteresēja :) Turklāt sakrita ar braucienu uz Rīgu, un tad jau noteikti 3D filma jāapskatās (5 lati te un 12 lati tur par vienu biļeti).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?