extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Delta variants jau ir izplatījies kādu laiku, arī vasarā tas bija. Kāpēc kāpums ir tagad? Kas ir mainījies?

Un vai tas ir 3 reizes lipīgāks, arī vēl nav līdz galam skaidrs. Dati ir dažādi, un konkrētais reizinātājs (pie identiskiem apstākļiem) vēl nav pilnībā zināms.

Ir lietas, kuras mēs ļoti labi zinām, kuras Latvijā nav pareizas. Viena no tām ir zemā vakcinācijas aptvere veco cilvēku vidū. Šī iemesla dēļ tagad Latvijā ir atkal ieviesta mājsēde (lai gan es uzskatu, ka arī tas ir pārspīlēti, bet tomēr). Tavs arguments, ka manas idejas ir pretējas ekspertiem un epidemiologiem. Jautājums ir, kāpēc ar visiem šiem epidemiologiem Latvija nespēja nodrošināt labāku vakcinācijas aptvērumu vecākiem cilvēkiem? Cik no viņiem vispār to izvirzīja par galveno problēmu? Un kāpēc valdība neklausījās tajos retajos, kas to darīja?

Man pašam ir ļoti neērti, ka man bija taisnība pašā galvenajā jautājumā. Bet ko lai es tagad dara? Noliedzu patiesību? Saku, ka valdība visu izdarīja pareizi, tikai vecie cilvēki ir idioti, ka negāja vakcinēties? Un dziedāt slavas dziesmas ekspertiem, kas uzsver, ka vajag vēl stiprākas mājsēdes, un bez pārtraukuma, kamēr kovids ir iznīdēts no zemes virsmas?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?