extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Es visu nelasīju, bet tas, ka pārslimošana ar kovidu rada imunitāti, kas piemērojama vakcinācijai, ir patiess fakts. Ne jau velti ES sertifikāts atzīst pārslimošanu (gan tikai uz 6 mēnešiem, bet ierobežojums ir vairāk birokrātisks nevis zinātniski pamatots).

Kāpēc arī pārslimojošiem iesaka vakcinēties, ir nedaudz cits iemesls. Pirmkārt, solidaritāte, otrkārt, ir daļa, kas uzskata, ka ir pārslimojuši, bet patiesībā nav.

Šis raksts ir Apiņa labā.

Tāpat, Apinis nu galīgi neraksta tikai par veselīgu dzīvesveidu. Vairums viņa rakstu ir par nopietnu veselības politiku – atbilstoši pasaules vadlīnijām. Tieši tā, kā mums UK to māca un praktizē. Tikai Latvijā pie varas esošie idioti to noraida, un muļķo tautu.

Labs piemērs viņa atbalsts, ka vakcinācijai jau no paša sākuma vairāk vajadzēja piesaistīt ģimenes ārstus. Tagad valdības vakcinācijas politika ir izgāzusies šīs kļūdas dēļ. Tas vēlreiz ir plus Apinim, nevis viņa kritiķiem.

Apinim varbūt pietrūkst diplomātijas vai smalkjūtības sadzīvot šajā pīļu dīķī. Neviens nav perfekts. Bet no medicīnas viedokļa viņš neko tādu nepareizu nesaka.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?