extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Neviens saprātīgs cilvēks šādu retorisku izteicienu par nacistu veiktu grāmatu dedzināšanu neuztver burtiski. Pret to var iebilst tikai tipisks SJW, kurš izliekas, ka nesaprot zemtekstu, lai tikai varētu uzstāties ar savu sašutumu. Jā, tas ir diezgan aizskaroši pateikts, bet mans ieteikums – get over it, life is not about your feelings.

Ironiskais, ka, ja slikts uzskata cibu par naida runai draudzīga komūnu, tad viņš var brīvi pamest, bet to nedara. Laikam jau pašam patīk piedalīties šajā naida runā :D

Visbeidzot, viņš galīgi nav sapratis, ka geju tiesību aizstāvībai ir ļoti maz sakara ar dzimuma maiņas operācijām. Par pēdējām nav skaidru pierādījumu, ka tās vispār kaut ko uzlabo. Ja viņš atsaucas uz zinātnisku, tad ar šo noliegumu viņš to pats noraida. Tas ir ļoti tipiski apmātiem ideologiem. Kā jau paredzēju, šī kritika tiks automātiski uzskatīta par naida runu. Runāt par to ir mūsdienu tabu, un varbūt tas ir iemesls, kāpēc par to ir vieglāk runāt vietās, kur cilvēkiem smalkjūtība ir nesvarīga.

Bet nav jau vienīgais gadījums, kad runas par seksualitāti traucē cilvēkiem objektīvi izvērtēt zinātnisko pierādījumu līmeni. Labāk zināms cilvēkiem ir Freids – viņa ar seksuālo aspektu saistītā un kokaīna lietošanas ietekmētā psihoanalīze bija tīrās blēņas. Bet vēl tagad ir psihoterapeiti, kas viņi dievina un kļūst ļoti dusmīgi, ja mēģini apšaubīt šīs idejas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?