extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
- Varbūt uzticas tāpēc, ka tās ir vairāk sakarīgas nekā tās, kuras uzliek vakcīnu mandātus un piespiedu maskas, un ķer vientuļos skrējējus pludmalē?

– vai tu domā, ka UK cilvēki neuzticas ārstiem un sabiedrības veselības iestādēm? Diez vai. Visi rādītāji ir ļoti līdzīgi ar Zviedriju.

- Līdz ar to elementārais skaidrojums ir, ka obligātie ierobežojumi paši par sevi neko nedeva (papildus brīvprātīgajām izvēlēm).

– Bet šajās valstīs mirstība ir salīdzināma (plus mīnus tāda pati) ar valsti, kurā nebija stingri ierobežojumi. Mēs salīdzinām valstis ar līdzīgu attīstības līmeni (OCED piemēram). Pieminēt Krieviju ir ķirsīšu lasīšana.

Par skrējējiem pludmalē – joprojām neesmu ne no tevis, ne arī kāda cita ierobežojumu aizstāvētāja, dzirdējis, ka viņi būtu nosodījuši šo ļaunprātīgo varas izmantošanu. Tikai pateikt, ka tas nebija saprātīgs (bet pat to es neesmu no viņiem dzirdējis), ir par maz. Šī tiešām bija nevajadzīga panika, no kuras mēs būtu varējuši izvairīties un iztikt tikai ar rekomendācijām. Zviedrija tam ir labs piemērs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?