annuska ([info]annuska) rakstīja,
@ 2012-11-08 11:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai zosis pērk Centrāltirgū? Cik tādai ir jāmaksā? Un ja es tur aiziešu sestdien, vai tur gaidīs rindiņā saliktas zosis, vai arī man jāiet šodien un jāpasūtina? Un cik stundas tā cepsies? Vai es tikšu galā ar pirmo reizi, ja līdz šim esmu cepusi tikai vistu? (es to visu varētu arī saguglēt, bet ceru uz cibasdraugu ēstgatavotāju siltajām un personiskajām atbildēm)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nova
2012-11-08 12:15 (saite)
zoss ir ļoti garšīga, mani bērni ēd gan, bet zosī ir ĻOTI MAZ gaļas, un ķēpa liela, vīratēvs jau n gadus dēļ šī visa mums uz Mārtiņiem ved vai nu sašmorētu mārtiņtrusi vai mārtiņtītaru. 4 cilvēki no 1 zoss diez ko paēst nevar, tik tā smalki paknakstīties. Cep vistas, visi būs laimīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]annuska
2012-11-08 12:19 (saite)
koo? tad jau sanāk, ka vistai ir vairāk gaļas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nova
2012-11-08 12:21 (saite)
jā, zosij ir MILZĪGI kauli un krūšukurvis, bet pašas gaļiņas tik vien, kā pie stilbiņiem un 2 pavisam mazas filejas. sanāk 4 mazi, bet ļoti garšīgi gabaliņi gaļas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tipa75
2012-11-08 12:20 (saite)
Jā - 2 kājas un plaukstas izmēra krūtiņa - visa gaļa, pārējais vieni vienīgi kauli, āda un tauki, tauki, tauki.

Starp citu - zosu tauki ir ļoti veselīgi - ziemā pret klepu sasilda 1 karoti tauku 3 x dienā, uzkož rupjmaizīti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]annuska
2012-11-08 12:24 (saite)
hmm, varbūt tad jāņem tītars

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tipa75
2012-11-08 12:26 (saite)
pirms tirgus tad paskaties netā - ir kas nokaus priekš tevis un atvedīs klāt. Cik atminos, cenas stipri neatšķiras no C-tirgus. Pirms svētkiem varbūt pat lētāk tā sanāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nova
2012-11-08 12:33 (saite)
atkal visādi riski. lielie tītari pilni ar kaulu plāksnītēm (tb, gaļa pilna), kas reāli riebjas. Jāzina, cik jauns tītars jāpērk,un lai neiesmērē tādu, kurā tās plāksnes gaļā.
Tītaru bez kaulu plāksnēm pa vidu gaļai esmu ēdusi tikai lietuviešu uzpircējfirmas "Arvis" ražojuma. Kaut kur LV esot viņu produkcija dabūjama, varbūt vari sagūglēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?