annuska ([info]annuska) rakstīja,
@ 2010-01-11 13:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man tīri labi patīk visādas zupas, kurās liek kauliņus, bet ko lai pēc tam iesāk ar to cīpslaino liellopa gaļu, kuru izmest žēl, sakošļāt gan var, tikai prieka nekāda, bet kaķis izvemj? Laikam pāriešu uz biotēkas sausajiem buljoniem, jo tie ar E621 man liekas indīgi:)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]murse
2010-01-11 14:02 (saite)
http://www.evielas.lv/additives/339

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]annuska
2010-01-11 14:10 (saite)
nuja, bet Citronmētra stāstīja, ka pērk buljobu Biotēkā, esot bez šitā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2010-01-11 14:23 (saite)
Jā, tad ir bez šitā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tipa75
2010-01-11 14:29 (saite)
Es kaut kur, kaut kad lasīju, ka var jau arī savārīt stipru buljonu ( ilgi vāra uz mazas uguns, lai lielākā daļa ūdens izgaro) un sasaldēt klucīšos. Un tad tik gatavojot piemet klāt to ledus buljona klucīti.
Iemēģinājusi esmu tikai ar zivju buljonu - sanāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?