annuska ([info]annuska) rakstīja,
@ 2010-01-11 13:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man tīri labi patīk visādas zupas, kurās liek kauliņus, bet ko lai pēc tam iesāk ar to cīpslaino liellopa gaļu, kuru izmest žēl, sakošļāt gan var, tikai prieka nekāda, bet kaķis izvemj? Laikam pāriešu uz biotēkas sausajiem buljoniem, jo tie ar E621 man liekas indīgi:)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tipa75
2010-01-11 14:00 (saite)
es vāru tik ilgi, kamēr tās cīpslas jūk ārā un tad apēdu gardu muti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]blond
2010-01-12 21:11 (saite)
man arī šķiet, ka gandrīz viss pēc ilgas vārīšanas ir apēdams, sevišķi jau tās līmainās cīpsliņas. Bet tieši liesā gaļa gan dažreiz briesmīgi sausa paliek. Tad vajag samalt, pielikt smalki sakapātus sīpolus un vēl šo to, pieliet buljonu "slapjumam", cept plānās pankūkas un tīt kommorgenvīderus:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?