anima ([info]anima) rakstīja,
@ 2005-11-17 08:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man pietrūkst laiks un telpa tikai sev. esmu nogurusi no burzmas, kņadas, cilvēkiem, darba, pienākumiem un visiem pārējiem ierobežojošiem lielumiem..
kur ir mana brīnumu sala?
gribu elpot


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]etalonfunkcija
2005-11-17 12:40 (saite)
Gribas ticeet, ka taa tiks sasniegta. Tas ir vieniigais, kas liek pacelt galvu un buuveet naakotnes smilshu pilis (vai buudinjas).
Bet paaraak biezhi to visu aizskalo skepses uzpluudi. Taa viss paies. Laiks. Un speeks. Un iedvesma ar laiku izdzisiis. Un tiks aizmirsts, ka vispaar kaadreiz taada bijusi. Naakotne? Peleeka seja. Skumju un neapmierinaatiibas loki zem aciim. Un atminjas zudums, par ko gan saakusies shii neapmierinaatiiba. Nepareizi taas tulkojumi. Shkjitiis - neapmierinaatiiba par netiiru paklaaju, par trokshnjainiem kaiminjiem u.t.t. Bet aizmirstajaa pamataa - nespeeja piepildiit savus sapnjus, vai neuzdriiksteeshanaas.

Ai. Nieki. Vajag sapnjot un ticeet. Un kaut ko dariit taa labaa, lai sasniegtu veelamo. Vai iemaaciities buut laimiigam un piepildiitam jebkaados apstaakljos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]anima
2005-11-21 20:44 (saite)
nav tik traki, sapņotājas gars manī ir neizsmeļams. un darbošanās arī ir aktīva, tikai vairāk jāpiestrādā pie sevis, lai apstākļi mani tik ļoti neietekmētu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shizzy_lizzy
2005-11-17 22:10 (saite)
labpraat mainiitos! ;)
man pietruukst cilveeku burzmas, knjadas, trokshnjainas apkaartnes...
gribas dziivot, nevis niikt tukshumaa un vientuliibaa.
lai gan - daudzi spekulee ar teorijaam par vientuliibu lielpilseetaas, cilveeku puuljos....nu un tad! tur vismaz ir interesanti! var paskatiities, cik visi dazhaadi, eermiigi, skaisti, jociigi. taads jauks mikslis, kuraa pazust. aiziet no garlaiciibas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]anima
2005-11-21 20:46 (saite)
es mēdzu šķirot jēdzienus "vientulība" un "vienatne". vientulībai vienmēr līdzās mājo smeldze, bet vienatne man ir brīžiem nepieciešama, lai sakārtotu sevi. lai elpotu, jābūt atelpai

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?