anete ([info]anete) rakstīja,
@ 2015-04-08 13:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mīlestība - tā atbrīvo un nojauc robežas un sienas. nav jāsargājas.
mīlestība dziedina.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ieva
2015-04-08 14:29 (saite)
man patīk iztēloties fiziskas brūces dzīšanu, kad runa ir par mentāliem procesiem, jo šai ainā ir viegli bez kādas papildu konotācijas identificēt to, ko otrajā kontekstā dēvējam par mīlestību. proti, kas ir tas spēks, kas, pārgriežot audus, liek šūnām momentā tiekties vienai pie otras pāri mēmam tukšumam, nezinot un nejautājot, vai pretī kāds gaida? tiekties dabiski spēcīgi, bez šaubām un bez bailēm. man patīk skatīties tā kontemplatīvi uz šo paralēli un ik reizi, kad buksēu, baidos utt., padomāt, kā by now izskatītos un cik dzīvotspējīgs būtu mans ķermenis, ja tas uzvestos tāpat kā mans prāts!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]anete
2015-04-08 17:05 (saite)
jā, zini, man asociācijas, ko izsauc vārds "mīlestība" ir saistītas ar fizisko ķermeni. arī tas, kam par godu tapa šis ieraksts - vakar ar Karīnu runājāmies un es sajutu, tā ka uz sava ķermeņa, ka esmu izģērbusies, izšķīdusi. tāpat kā ar Tevi, tikai ne ar Tevi, jo ar Tevi tas ir dabiski, ar Karīnu - izvēle. sajutu, ka mana izvēle ir mīlestība, mana izvēle ir atvērties, atvērties, nejaut tādēļ, ka vajag, gribās, bet tādēļ, ka mīlu :) un veras vaļā durvis un krīt sienas. jo citādāk nevar, citādāk nav garšas. zini, atkal salīdzinājums ar fizisko ķermeni - ar sirdi uz delnas, kkā tā.

...un ik reizi, kad buksēu, baidos utt., padomāt, kā by now izskatītos un cik dzīvotspējīgs būtu mans ķermenis, ja tas uzvestos tāpat kā mans prāts! - par šo vajadzētu aizdomāties :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ieva
2015-04-08 21:26 (saite)
atvērties, atvērties, atvērties - jā!!! that's exactly what i call love too :) nebeidzams atvēršanās žēsts, kustība.

citādi - es rakstu bewerbung beidzot atkal! :) visu dienu. feels good btw. ir labi saprast, ka narkotikas neatrisinās nevienu manu problēmu, u know. ai, brauc atkal! brauc un paliec! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aktrise
2015-04-08 23:35 (saite)
meitenes, jūs esat super!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?