andza_arrdh ([info]andza_arrdh) rakstīja,
@ 2008-01-16 12:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Video recenzija
Man pirmais eksperiments spēļu video recenziju veidošanā ir pieejams aplūrēšanai.

Galu galā tekstus lasīt patīk ne visiem, bet video žūrēt ir gatavs katrs otrais.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]darkjedi
2008-01-16 23:47 (saite)
Par kādām pauzēm iet runas? Tipa kur parāda, ka tagad runa ies runa par gameplay, tagad par sižetu u.t.t.? Ja tā, tad vajag atstāt gan. Es esmu gana dumjš un domāju daļa citu klausītāju arī, lai patiktu, ka ielej kā ar karoti mutītē par ko tieši tagad ies runa. Uzsvarus par to ko ies runa vajag likt. Tas prasa mazāku koncentrēšanos un uzmanību no skatītāja. Skatītājam nav jānodarbina smadzenes ar domu ''par ko pie visiem velniem tagad vervelē Andza?'', bet gan viņš jau zin, ka vervelēšana ir gameplay aprakstīšana un var nodabināt sevi apraksta uztveršanai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zive_
2008-01-17 11:05 (saite)
Taadaa gadiijumaa apstaastiem par shiim teemaam jaabuut garaakiem, jo taas pauzes ir gandriiz tik pat garas kaa pashi apstaasti. ja apstaasti paliek garaaki tad arii tas video paliek riktiigi garaaks utt...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]andza_arrdh
2008-01-17 12:39 (saite)
Tas ir dīvaini, ka tev liekas, ka pauzes ir garākas par apstāstiem. Katras pauzes (izņemot pirmo un pēdējo) garums ir 7 sekundes. Sākumā laikam bija 15 un beigās tik pat. Bez intro un outro ir 5 pārejas. 5 x 7 + 2 x 15 = 1 min 5 sekundes. Kopējais filmiņa garums ir 8 ar pus minūtes. Tātad mums ir 1 min 5 s pret 7 min 25 s. Manuprāt, tas nav nekas kritisks, un tajā pašā gametrailers, no kurienes nošpikoju ideju, paši apskati nereti ir īsāki un iespraudumi manāmi garāki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]her_crow
2008-01-17 12:54 (saite)
pārejas ir okei. šķiet, ka cilvēki domā tās pauzes, kuras tu ieturi runājot. uz escapist ātrrunāšanu gan iziet varbūt nevajag, bet kaut kā vajag tomēr runāt ātrāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]andza_arrdh
2008-01-17 17:43 (saite)
Wow, tas ir interesanti. To būs jāpamēģina, jo es visu laiku baidos, vai nerunāju pārāk ātri un nesaprotami. Mans pirmais ierunātais variants bija vēl lēnāks un artikulētāks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?