analgiins ([info]analgiins) rakstīja,
@ 2009-09-16 15:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vot jums tur jandaalinjsh ap lopu kaushanu. Smiekliiga lieta, jo taa vietaa lai veicinaatu kaut kaadu eksportu jau ATKAL ir bezmaz eetiskaas probleemas jaarisina. Tas pat nav celulozes ruupniicas jautaajums, kur tur dabu piesaarnjos, shoreiz tas ir latviskajaam tradiicijaam neatbilstoshs lopu kaushanas veids. Ievilkt ar kaut ko smagu lopam pa galvu ir baigi labi pirms kaushanas ja? Un vispaar - es tajaa pazinjojumaa izlasiiju, ka ar asu nazi paargiezt lopam riikli un ljaut noasinjot neesot cilveeciigi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mikii
2009-09-16 17:34 (saite)
lopus drīkst nogalināt vienīgi ar samuraja zobenu nocērtot galvu, turklāt lops nedrīkst nojaust, ka viņam galvu grasās nocirst. pie katras nociršanas ir jābūt klāt dzīvnieku aizsardzības ētikas padome loceklim, kurš gadījumā, ja lopam parādās aizdomas par galvas nociršanu, pārtrauc kaušanas procesu un liek to atliekt uz laiku, kad lopas aizdomas būs mazinājušās..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]analgiins
2009-09-16 17:42 (saite)
jaa, tas buutu gana eetiski.
veel vajadzeetu izdariit taa, lai lops nomirst momentaa - iespraust naasiis granaatas vai shaut ar tanku tieshaa teemeejumaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mikii
2009-09-16 17:44 (saite)
imho galvas nociršanai vajadzētu būt gana momentālai, lai gan smadzeņu izdedzināšana ar lāzeru varētu būt vēl ātrāka. valstij vajadzētu pasūtīt pētījumu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]analgiins
2009-09-16 18:13 (saite)
izlaist cauri govij paaris miljonus elektronu, kas virzaas gaismas aatrumaa. tas ir ieguldiijums zinaatnee.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]affair
2009-09-16 17:48 (saite)
imho, rīkles pārgriešana ir izteikti latvisks lopa kaušanas veids

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]analgiins
2009-09-16 18:12 (saite)
iisti latviski ir dainu skaitot iezvelt pa galvu un "apdullinaat". mosh piedzirdiet govi labaak?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eermaniitis
2009-09-16 21:38 (saite)
nez - to man liekas viņi paši ir sev no pirksta izzīduši!
jo pat tajās pašās dainās bez maz vai ir izskanējis cūkas nāves kvieciens viņai iedurot ar garu dunci sirdī un tad no tā tecinot asinis un taisot desās, kamēr pati cūka sasieta guļ! kuiļiem pirms šīs procedūras vēl rāmīšana ar nokaitētām knaiblēm priekšā stāvējusi - ar nav izprieca, es teiktu, jo nerāmīta kuiļa gaļa sūra esot :)

kamēr paši musulmaņi saka (un PETA to apstiprina savā rakstā) tiek ar asu nazi pārgrieztas miega artērijas, kas momentāli aptur asins piekļuvi smadzenēm
ja kāds ir kādreiz aiz neuzmanības vai jokiem sev pārāk cieši savilcis šallīti, tad pats zin, ka bezsamaņa iestājas praktiski momentāni - apziņa pazūt un tālāk darbojas tikai muguras smadzenes un beznosacījuma refleksi

tā, ka šis viss ir strīdīgs - es par petas un politiķu argumentiem PRET!

pats smieklīgākais bija deputāts Lācis, kurš no saeimas tribīnes visā nopietnībā referēja, ka redz esot tādas valstis, kurās pasniedzot svaigas SUŅA smadzenes tiem vēl dzīviem esot ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]special_k
2009-09-17 09:44 (saite)
oo, a tas deputāts par svaigām lāča smadzēnēm neko neteica? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?