analgiins ([info]analgiins) rakstīja,
@ 2009-01-09 11:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ministrs Gerhards uzskata, ka varētu ieviest IIN atvieglojumus hipotekārā kredīta maksājuma apmērā cilvēkiem, kas to ņēmuši savam vienīgajam mājoklim.

Es kaut kā nespēju iebraukt, nafig valstij ir jāpalīdz tiem, pardon, idiotiem, kas pohujā un neskatoties ne uz procentu likmēm, ne dzīvokļu cenām, ir paņēmuši hipotekāro kredītu. Man patiesībā ir vienalga, kas ar viņiem tagad notiks. Lai viņus izmet uz ielas, lai viņiem nav ko ēst - bet jebkurā gadījumā paši viņi būs vainīgi. Par to, ka pārrēķinājās.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tiesibsargs
2009-01-10 10:33 (saite)
nepirki tāpēc, ka bija kur dzīvot. zac rait? ja ģimenei ar diviem bērniem vajag, kur dzīvot, tiek iegādāts dzīvoklis. zac rait? tā nav avantūra, tā ir dzīves realitāte, jo ar 2 bērniem apstākļi ir citi, nekā vienam esot. zac rait?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]analgiins
2009-01-10 15:04 (saite)
es jau protams neko, bet...
arī bērnu taisīšanas procesā diez vai kāds pistoli turēja pie galvas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]emoedgars
2009-01-11 11:47 (saite)
Nē, nepareizi - man vajadzēja dzīves platību gan sev, gan sunim, gan sievietei un bērnam, kuru plānojām! Ar bērniem varēja arī īrēt... Un varēja arī naudiņu iekrāt, nevis lekt ārā no biksēm! Šitie "tūlīt pirksim, lol, dzīvoklītis - lol", dārgais draugs - ir pilna Latvija.
Un... Kāda hrena pēc Tev tagad ir jāpierāda, ka Tava brāļa ģimenei ir sūdīgi? Domā citiem nav?
Tā ir viņu problēma un publika var tikai just līdzi - ja Tev rūp - palīdzi, nevis netā ar dūri klopējot pa ribām un spļaujot siekalas no dinamiska monologa izsaki viedokli, kas ir pielīdzināms absurdam!
Basta!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?